Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19218) HoTDoG


HoTDoG
tag

Brutál milyen szinten megy az általánosítás. Családi házba költözés mint divat, meg magamutogatás? Hogy fog bejárni bulizni?
Igen, pont ezek a szempontok a kisgyerekes családos embereknél, hogy Nagytarcsára hogyan fog haza menni éjszakaival hajnal 4kor a Corvin tető csapatás után a Blaháról.
Azt nem tetszettek esetleg elfelejteni, hogy az elmúlt 10-15 évben a budapesti és agglomerációjának a lakossága "vidék"-ről érkezett a perspektíva reményében?
Szerintem a HO nem fog megszűnni, sőt. Most már több, mint egy éve, hogy a vaskalapos cégek is teljes HO-ban nyomják. Projektek álltak élesbe, konkrétan inkább csak előnye volt munka szempontjából. Ezek után az a munkáltató aki heti 5 napot visszaállítja, sőt inkább úgy fogalmazok, hogy az a munkáltató aki nem fogja a hibrid rendszert támogatni, szerintem szép lassan húzhatja a rólót, mert az irodisták oda fognak menni ahol ez támogatott. Szocializációra, brainstormingra bőven elég heti 2-3 nap az irodában. Heti 2x pedig bárhonnan be lehet járni.
Egyetemistaként, 20-as években tök jó a belváros, de 30 felett gyerekkel már egyértelműen a kertet és a nyugalmat fogod preferálni.
Szóval az agglo és most már a "vidék" is azért kezdett emelkedni, mert ez a réteg nem feltétlenül a belvárosban akar élni. A Gellérthegyen, Naphegyen, II. és XII-ben pedig kevesek tehetik meg a normál méretű lakást, nemhogy családi házat.
Az országnak pedig érdeke, hogy megszűnjön a 20 éves budapesti vízfejűség, jelenleg ezt az irányt is tolja a meglévő kormány. Úgyhogy ez sem éppen gyengíti a kertes házas vonalat. Persze jövőre választás, aztán ki tudja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.