Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
válasz Csabroncka #16155 üzenetére
Megyek is hamut a fejemre, hogy programozokent nincs me'g 47 eves koromban nyaralo meg a gyerekek neven plusz 1-1 lakas... komolyan neha ugy el tudok csodalkozni a mai fiatalokon, mintha nem is egy vilagban elnenk.
Az ingatlant mint befektetest _szerintem_ boven tulertekelik. Politikanak nem all ellen, a tartasanak is koltsege van (vagy amortizalodik igy erteket veszt, mind1), raadasul adomentes jovedelemmel szeretik figyelembe venni es allando kihasznaltsagra. Ettol (erzelmi dolog hogy "sajat fedel a fejed felett") szerintem tobbre tartjak mint amit a nyers matek kihoz.
Mas kerdes hogy boven nem vagyok okos alternativat mondani (marmint az ingatlan teman kivul, az ingatlanalap elvben hasonlot hoz kisebb darabokban es "csak" a szektorialis kockazattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest