- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én arra keresem egy ideje a választ sikertelenül, hogy ok, gyalogos vagyok rollerrel. De gyalogosként lakott területen belül este nincs szükség mellényre, lámpára vagy bármire? Csak lakott területen kívülre találtam ilyen megkötést, hogy mellény kell.
Meg az még kérdés, hogy elvileg lakott területen lehetőleg bal oldalon kéne menni, kivétel, rokkant kocsi, meg pl kerékpárt toló ember, azoknak jobb oldalon kell menni. Ehhez, meg a józan észhez is közelebb áll, hogy akkor ha úttest akkor jobb oldal. De ez is csak akkor megengedett, ha a járda, útpadka, vagy leállósáv nem alkalmas a közlekedésre, vagy nincs.
Mondjuk rolleren is ami logikus lenne nekem hogy pl kerékpárlámpa elöl hátul, hátra sehogy nem tudnám felrakni.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest