Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én arra keresem egy ideje a választ sikertelenül, hogy ok, gyalogos vagyok rollerrel. De gyalogosként lakott területen belül este nincs szükség mellényre, lámpára vagy bármire? Csak lakott területen kívülre találtam ilyen megkötést, hogy mellény kell.
Meg az még kérdés, hogy elvileg lakott területen lehetőleg bal oldalon kéne menni, kivétel, rokkant kocsi, meg pl kerékpárt toló ember, azoknak jobb oldalon kell menni. Ehhez, meg a józan észhez is közelebb áll, hogy akkor ha úttest akkor jobb oldal. De ez is csak akkor megengedett, ha a járda, útpadka, vagy leállósáv nem alkalmas a közlekedésre, vagy nincs.
Mondjuk rolleren is ami logikus lenne nekem hogy pl kerékpárlámpa elöl hátul, hátra sehogy nem tudnám felrakni.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi