Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Vettünk a fiamnak egy Toldysport Flexpro rollert. Többek között az itt olvasottak miatt döntöttünk emellett. Ma megjött. Vegyesek az érzéseim, bár alapvetően tetszik. Mondjuk rakhatták volna kicsit alaposabban is össze, szinte mindent meg kellett húzni, kormánycsapágy rettenetesen lógott, meg sem volt húzva az anya, festés lehetne alaposabb, sok helyen csak kis festékköd van rajta, átüt alóla a fém, ilyesmik.
A fékbowden marha hosszú, ezért az első sárvédőbe beleakadt, mondjuk ezt orvosoltam, a kormányoszlopon az egyik műanyag vezető fölött egy kábelkötegelőt ráhúztam, levágtam a kiálló részt, így ez a kis "gombóc" megakasztja, nem engedi annyira lecsúszni a bowdent.
De összességében nem rossz kis szerkezet, tetszik. Persze rendbe kell tenni, beállítgatni. Még a különféle zörgésekkel lesz egy harcom, egyelőre nagy fölénnyel ők állnak nyerésre.

Viszont van egy gondom. A 12 éves fiam alatt a hátsó rugó meg sem mozdul, alattam is 77 kilóval csak alig-alig. Hogyan lehetne a rugóerőt gyengébbre tuningolni? Van erre valami trükk?
Esetleg az elsőt is gyengébbre venném neki, ha van rá valami módszer.Másik. A srác 2 perc után lehorzsolta a jobb bokáját a fék kiálló állítócsavarjaival, ahogy hajtotta magát. Ez másnak nem okoz gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest