Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

matyi0323 csendes tag válasz  heavygrip

üzenetére heavygrip

üzenetéreKöszi mindenkinek. 
 Nem ugrálni akarok vele dombról meg hasonlók, csak simán közúton normálisan használni. 33 éves vagyok, kinőttem már az ilyesmibol, csak simán el akarok jutni A-ból B-be városon belül és nem 20al😀Úgy adódott, hogy beköltöztem Nyíregyházán a belvárosba, egy dízel autóm van és eddig 50km-t utaztam melóba, most ez városban lenne max 5, lehet annyi se. Ennyiért nem inditanam be a dízelt, ez így jó megoldásnak tűnik. Erre keresek megbízható nem pálcika rollert, amit nem kell hetente szervizbe hordanom, nem nyekeg, csak megy, De látom a kukirin nagyon megosztó itt 😀 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest