Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wine
csendes tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Én is így járok el, de attól is tartok hogy az általános tahóság kikövetel vmi béna szabályozást. Általában kerékpáros vagyok, néha gyalogos és néha segédmotor, ez szitutól függ, és úttól. A probléma konkrétan ott van, ha mondjuk te a kerékpársávban egyenesen mész, mint éppen kerékpáros, és egy főútról mondjuk jobbra kanyarodó kocsi elcsap, ki a hibás, minekutána a kresz nem ismer el kerékpárosnak / ha pedig gyalogos vagy, nem közlekedhetsz biciklisávban, megincsak a kresz szerin, ez persze csak vitás esetben lényeges, mert ált. én is ott haladok, max ha lassabban megyek, inkább járda, meg ha ott kisebb a fogalom/. Ha pl a zebrán áttolod, persze más. Arra gondoltam hogy ilyenkor megfontolandó lenne szintén tolni, de nálunk van olyan ahol 10 méterenként van ilyen, és az meg életszerűtlen, mikor a biciklis végigrepeszt itt, elsőbbsége tudatában, én meg átvedlek gyalogossá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest