- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wine
csendes tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Én is így járok el, de attól is tartok hogy az általános tahóság kikövetel vmi béna szabályozást. Általában kerékpáros vagyok, néha gyalogos és néha segédmotor, ez szitutól függ, és úttól. A probléma konkrétan ott van, ha mondjuk te a kerékpársávban egyenesen mész, mint éppen kerékpáros, és egy főútról mondjuk jobbra kanyarodó kocsi elcsap, ki a hibás, minekutána a kresz nem ismer el kerékpárosnak / ha pedig gyalogos vagy, nem közlekedhetsz biciklisávban, megincsak a kresz szerin, ez persze csak vitás esetben lényeges, mert ált. én is ott haladok, max ha lassabban megyek, inkább járda, meg ha ott kisebb a fogalom/. Ha pl a zebrán áttolod, persze más. Arra gondoltam hogy ilyenkor megfontolandó lenne szintén tolni, de nálunk van olyan ahol 10 méterenként van ilyen, és az meg életszerűtlen, mikor a biciklis végigrepeszt itt, elsőbbsége tudatában, én meg átvedlek gyalogossá...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest