Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Thunderzolee #22687 üzenetére

És tényleg...nem is értem, az hogy maradt ki nekem. Köszi :DDD :R

#22666Dudee

Szerintem érdemes gázkart egy félmarkosra cserélni és akkor bármilyen úton gear3/turbo/dual és adagolod ahogy kell. :)
    Ezekben a vezérlőkben épp az a szuper, hogy ha picit húzod finom az összes fokozatban, ha téped akkor megy is. Az istenítet minimotors csak rángatni tud meg mérgeskedni (meg búg vele a motor mint az állat, aminek sokan örülnek, de szerintem marha gáz volt, amikor ment előttem a pro mantés én emg mögötte a warrior x ről sisakban hallgattam, hogy honnan jön ez a csúnya hang...aztán rájöttem ;]
    Persze ez az én szubjektív véleményem...már a hang nem tetszés, mert a rángatás, meg a hang az valid, de engem zavar, van aki állítjha, hogy ez neki jó. :U én nem élem azt a vezérlőt. :R
    Illetve négyszőgjeles vezrélőnek elvileg hatásfoka is jobb. De igen, cserélni kell kijezőt, főkábelt és vezérlőt is. Plusz újra kell kábelezni nagy eséllyel a világítást, dudát meg fene tudja még mit. Persze lehet, hogy közbe lehet iktatni a kaabo-s hub-ot, ami most ezeket vezérli.

Amúgy miért érdekel a minimotors cucc? 1 előnye van, motorfék állítható. De ha ki akarnám vágni belőle ezt a verzélőt, akkor warrior x gt (vagy mantis king) tft cuccát tenném bele, mert ott az 5 sebesség fokozatot fullra testre lehet szabni (current, gyorsulás, sebesség limit, fékerő, és pár paramétert ráadásul külön első-hátsó motorra). De mire ezt bele rakod annyiból lehetett volna venni egy gt/king-et amiben akku is nagyobb :))
    Szerintem amúgy faja kis gép a mantis, én éltem, csak véletlen lett egy wolf-om és azóta csak a dupla kormányrúdas futómű jühet szóba :DDD

Új hozzászólás Aktív témák