Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
És tényleg...nem is értem, az hogy maradt ki nekem. Köszi
Szerintem érdemes gázkart egy félmarkosra cserélni és akkor bármilyen úton gear3/turbo/dual és adagolod ahogy kell.

Ezekben a vezérlőkben épp az a szuper, hogy ha picit húzod finom az összes fokozatban, ha téped akkor megy is. Az istenítet minimotors csak rángatni tud meg mérgeskedni (meg búg vele a motor mint az állat, aminek sokan örülnek, de szerintem marha gáz volt, amikor ment előttem a pro mantés én emg mögötte a warrior x ről sisakban hallgattam, hogy honnan jön ez a csúnya hang...aztán rájöttem
Persze ez az én szubjektív véleményem...már a hang nem tetszés, mert a rángatás, meg a hang az valid, de engem zavar, van aki állítjha, hogy ez neki jó.
én nem élem azt a vezérlőt.
Illetve négyszőgjeles vezrélőnek elvileg hatásfoka is jobb. De igen, cserélni kell kijezőt, főkábelt és vezérlőt is. Plusz újra kell kábelezni nagy eséllyel a világítást, dudát meg fene tudja még mit. Persze lehet, hogy közbe lehet iktatni a kaabo-s hub-ot, ami most ezeket vezérli.Amúgy miért érdekel a minimotors cucc? 1 előnye van, motorfék állítható. De ha ki akarnám vágni belőle ezt a verzélőt, akkor warrior x gt (vagy mantis king) tft cuccát tenném bele, mert ott az 5 sebesség fokozatot fullra testre lehet szabni (current, gyorsulás, sebesség limit, fékerő, és pár paramétert ráadásul külön első-hátsó motorra). De mire ezt bele rakod annyiból lehetett volna venni egy gt/king-et amiben akku is nagyobb
Szerintem amúgy faja kis gép a mantis, én éltem, csak véletlen lett egy wolf-om és azóta csak a dupla kormányrúdas futómű jühet szóba
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én nem élem azt a vezérlőt.