Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Grafiqs

őstag

válasz PociAti #13795 üzenetére

Kb. 900km-t mentem vele végig közúton, szűk egy év alatt. Egyébíránt nagyon szeretem a rollert. Igazi igásló. Jól megy, és strapabíró. Mert amit közúton kap az nem gyenge. Nem egy sima aszfaltú kerékpárút. Eddig nyikkanásnyi baja sem volt.
    Több mint 20 éve közlekedem aktívan (napi sok km) két keréken (bringa majd robogó most roller). Volt már néhány bukásom mindegyik járművel. Nem ráz már meg különösebben. Nálam a sisak, kesztyű alap felszerelés illetve robogón és most rolleren térd-, lábszárvédő. Mert így érzem jól magam.
    Azt gondolom rájöttem, mi okozza a törést. Így már tudok tenni ellene ha kicseréltem a kormányt. Ha valakit érdekel elmondom az elméletem.
    A Geekbuying már nem forgalmazza ezt a rollert. Nem tudom tudtak-e erről (szerintem konstrukciós) hibáról. Azt tudom, hogy velem nagyon korrektül bántak. Nagyon udvariasak voltak, semmi kötekedés vagy csuklóztatás. Biztosan többet is "ki lehet taposni" belőlük, de az nem én vagyok. Ha nem így állnak hozzá a történethez akkor valószínűleg én is tovább ütöm a vasat.

G

Új hozzászólás Aktív témák