Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Én nem szeretem a fémszíjas órákat, de hátha valakinek tetszik.
2016 Most Stylish Stainless Steel 3ATM Quartz Waterproof Dual Time Wristwatch,Now 59% Off,Only $18.99,Fast Shipping>
-
gagyilovag
aktív tag
Garantálják,hogy eredeti nem hamis amit az üzletükben veszek.(epson al33 lesz,nem hatori)
-
Breki
veterán
Csak a North-ban nincs valódi kismutató illetve a két gomb csak díszítés nincs funkciója.
Szóval ha megjön aminek holnapi a határideje és nem szeretek bele akkor eladom.
(#5543) Lauda az Emporio Armani azért más árkategőria, abban japán vagy svájci szerkezet van ára pigig
Ez már a márkás órás topikba való :-)
-
Szep munka ez is!
Azon gondolkodtam, hogy ilyen arban milyen mechanikus szerkezet lehet abban az oraban.
Ugye volt rola szo, hogy a forsiningben hulladek van, azert ez gondolom mas kategoria.
Itt a videoban mutatja a srac a nemzetkozi garanciakartyat, kerdes ezt hol lehet felhasznalni.
-
Vertigo18
addikt
Nah, most lehet, hogy újat találtam ki, nem tudom, de egy hiánypótló dolgot keresek...
Nincs egy olyan oldal, honlap, ahol le van fényképezve a világ "legtöbb" (összes) órája, vagy bizonyos feltételek szerint fel lehet tölteni órák képeit, majd a világ sok-sokféle szíjával lehetne párosítani őket, hogy megnézzük milyen lenne együtt? Ilyen "Barbie-baba öltöztető" szerűség...
Mielőtt kiröhögtök: Van már, úgy emlékszem Ray Ban napszemüvegnél olyan online alkalmazás, hogy belenézel a saját webkamerádba, aztán rákattintasz a listán található bármelyik Ray Ban típusra és odarakja a fejedre, ezzel mutatva, hogy hogy állna...
Megtaláltam, tényleg Ray Ban.
-
pprod94
aktív tag
válasz
Digitalpimp #5534 üzenetére
Pazar kérdés. Bennem ez akkor merült fel, mikor bosszantott, hogy a telefonokba miért spórolnak a vakun. Pedig az sincs 1$... Így nyilván extraként tüntethetik fel, hogy világít a sötétben(a telefon és az óra is
).
-
Soká
senior tag
Na, ez már hasonlóság!
Magamban azon mosolygok, hogy ilyen felbontás mellett nem is tudnám megmondani, hogy melyik az eredeti/jobb. Mert egyébként, ha a részleteket nézi az ember, akkor mindig kibújik a szög a zsákból. A másoló mégiscsak másoló és nem mindig veszi észre a leheletnyi finomságokat, illetve azok a leheletnyi finomságok azok, amik megduplázzák triplázzák a gyártás költségét és az nyilván nem fér bele a koppintás büdzséjébe. -
Akinek van a Megir 2011-ese, és van másik NATO szíja, az össze tudná hasonlítani? NATO viszonylatban milyen minőségű a Megir gyári szíja? Lehet-e kapni valami jobbat?
-
Digitalpimp
senior tag
Én csak azt nem vágom a kínaiaknál, hogy fillérekért adják az Ebay-en az egész éjjel világító lume port, az óráikból meg kispórolják?!
Mikor 10g kb. 220 Ft mindennel, ebből hány órát lehetne normálisan fellumézni...
-
törölt tag
Szevasztok!
Szokatlan kéréssel fordulok hozzátok:
Szeretnék az Androidos okos-telefonomra egy "kúszó" másodpercmutatós órát tenni: sweep seconds watch
Sajnos nem találok ingyenes, karóra kinézetűt.
Régebben volt egy Omega karóra háttérképem. Annak folyékonyan ment a másodpercmutatója. Sajnos már sehol sem találom.
Tudnátok segíteni?
-
bazsimano
őstag
amugy valaki tudna ajanlani ilyen 40-41mm-es sportos orat?
mukodo 3 dialos -
Soká
senior tag
"Ehhez azert mar pofa kell:"
Ó, hát nézd meg jobban, az egyetlen egyértelmű koppintás a percmutató. Az összes többiben nagyon "figyelmetlenül" másoltak:
Az egyik mutatóvég tompa, másik hegyes, az arab számok kisebbek-nagyobbak, nem ugyanott vannak, a koppintáson a percek (05, 25, 35, stb.) is ki vannak írva, szerintem a tokméret is különböző.
A fekete számlap, a fekete szíj túl általános, persze, hogy hasonlít.
Tényleg a percmutató az egyetlen, ami több mint véletlen. Egyébként csak idő kérdése lenne találni egy olyan svájci órát, amihez még inkább hasonlít ez a kettő -
Breki
veterán
Ha valaki nem vett volna még óradobozt a LIdl-ben gondolja meg és ne vegyen ott.
Az Aldiban a 10-es lesz csütörtöktől akcióban 4500-ért
Nekem sajnos hoztak egyet, ha sikerül Aldist szerezni azt viszem is vissza.
-
Breki
veterán
válasz
gagyilovag #5494 üzenetére
-
Ehhez azert mar pofa kell:
-
Rendeltem ebbol az arany-fekete calunkibol egyet, 3436 ft, kivancsi leszek.
Amugy is ki szerettem volna mar probalni a virtualis kartyamat.
------------------------------------
Ez a prc 200 koppintas is nagyon tetszik, azonban 19 ezret kiadni egy kinai oraert....:
Valahogy az ingerkuszobom nagyon elmaszott, miota kinai orakat nezegetek.
Eloszor azon is csodalkoztam, hogy 6-7 ezer forintert normalisan kinezo orat lehet kapni, most mar a 20 dollaros ar is soknak tunik.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Mykeee0923 #5517 üzenetére
dobjatok linket..
Bizonyára nem követelőzésnek szántad, mégis annak hangzott. A kérést jobban szeretik az emberek.
Én voltam.
És itt.
És itt. -
Mykeee0923
csendes tag
Hali.. ki írta retro casio és a kínai másolatáról? dobjatok linket.. lehet veszek egyet játszósnak
-
Breki
veterán
Pont akartam ajánlani a visszaolvasáson kívül kettőt, de ezek nem sportosak.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
pulutodurumo #5513 üzenetére
Ennél sportosabbat szeretnék. Elegánsnak ott a Lorus órám, szeretem, csak hétköznapra nem feltétlen szeretném elkoptatni. Kicsit visszaolvastam a topikot, és ezek a "nato szíjas" órák is egész megtetszettek.
-
Bicskás
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5511 üzenetére
Őszinte örömmel töltene egy egészséges verseny.
A luxus kategoóriában szerintem nem tud felülkerekedni rajtuk az alma és a Seiko sem de ha mégis én örülni fogok neki észbontó összegeket tesznek zsebre márkáik jelképeiért, no persze nem csak a luxus karóráknál van ez így.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pocokxx #5512 üzenetére
A Curren nem kicsi. Inkább nagy. 45mm átmérőjű, és még magas is. Ha valami 40 körüli kell, én azt tudom ajánlani amit nemrég vettem. Link a hsz-re.
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Kis érdekesség japán vs. svájci óra:
[link] -
raziel01
veterán
válasz
gagyilovag #5503 üzenetére
Havi 40-50 mp nem gáz.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Milyen órát (márkát) érdemes nézegetni letisztult, de "sportosan elegáns", mindennapos használatú órákból olyan 3 ezer forint körül? Curren órák között van egy-kettő, ami tetszik, de Naviforceból is találtam olyat, ami tetszene. Ezek ajánlottak? Esetleg más ötlet?
-
wenlon
csendes tag
Szia!
Kb. 3 hónapja használok egy ilyen órát Skone márkával. Nem mondhatom, hogy a legpontosabb a kínai óráim közül. Inkább úgy mondanám, hogy az általam eddig használt legpontosabb karóra. Havonta kb. 3 másodpercet siet. A matt bevonat a tokon sérülékeny lehet. A napnév-dátum jelzés jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest