- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Tevise-ról jókat mondanak.
Második Sinobim van, a kék szép meg minden de a szíj nem cserélhető ezért eladáson gondolkozom.
De én legjobban az egyik fórumtársunk aláírásában lévő órát ajánlanám, és üzenném neki, hogy lehet küldök egy vevőt a faceról.
-
alex89
senior tag
Eddig viszonylag távolt álltak tőlem ezek a fémszíjas diver órák, de annyit láttam már itt belőlük, hogy azt hiszem rá kell próbálnom egyre
Valami olcsóbb darabbal kezdenék, aztán meglátjuk mennyire kedvelem meg ezt a vonalat. Próbáltam visszaolvasgatni a témában, de már nem emlékszem minden felmerülő márkára amire rá lehetne keresni.
Melyiket javasolnátok úgy 30$-ig bezárólag, melyik a legjobb minőség ebben az árban? A lényeg, hogy minél nagyobb legyen, jó lenne 44-46 mm , de ahogy nézem jellemzőbb a 40-43-as méret.
Első körben ezeket találtam, de biztos van még..
Tevise 43mm automata
Sinobi 44mm
GIMTO 43mm
Sinobi 43mm -
wierra
senior tag
válasz
alex89 #13641 üzenetére
Pofára, szerintem ár/értékben rendben van.
A szíj vastag, és így sajnos merev is; főleg a rövidebb része. A szíj felső része hasítottbőr jellegű, az alsó része a szokásos selyemfényű bőr. A csat nagy méretű, szerintem túl nagy, bár passzol az óra robosztus jellegéhez.
Csak a mutatók lumineszkálnak. -
wierra
senior tag
-
Breki
veterán
válasz
wierra #13636 üzenetére
Na akkor a másik angol bolt ahonnan a Pepsi-t vettem sokkal jobb.
Ott eredeti díszdobozos, dobozon belül is becsomagolt órát küldtek kitöltött Lorus garanciajeggyel úgy, hogy nem került kétszer annyiba.
Mondjuk elmentem a Répássy óraszalonba itt és megnéztem milyen garanciajegyeket kapnak és a magyar teljesen másmilyen mint az eredeti gyári.
-
Breki
veterán
Mai kedvenc.
Tudja valaki ennek a típusát?
Oké már megvan :-)
-
Breki
veterán
Na tévedtem a Rubicon watches leárazással.
Most vettem észre, hogy kétféle van.
De hogy mi a különbség ami miatt a New annyival drágább?
-
Breki
veterán
Ezt találtam róla
Lorus Quartz Movement
Item No. 190822470143
Ebay £3.95
Not worth repairing just replace the movement
Rákeresve:
[link] -
pulutodurumo
őstag
Ezt így nem lehet kijelenteni. Vannak csavarral szerelt szerkezetek, és vannak préseltek. Ha tudja hogy pont ezekben a modellekben csak az utóbbit használják, az más. De ha tudod a werk típusát, könnyű utána járni. Mellesleg ezek az egyszerű japán kvarcok olcsón beszerezhetők.
-
Breki
veterán
Igen valóban nem forgatható, de annyira szép, hogy nekem 15 ezret megért.
Viszont most olvasom ezt a Lorus facebook oldalán erről van valami infótok mennyire igaz?
Eddig mindenhol dìcsérték. Idézem amit ìrt az illető:
Nem, ez etetés! A szerkezetek nem csavarral vannak összeszerelve, hanem szegecselve! Ez azt jelenti, hogy ha a szerkezet meghibásodik, javíthatatlan, kidobják, és új szerkezetet kell venni!!!
-
kmisi99
addikt
válasz
pulutodurumo #13613 üzenetére
Köszi, nem néz ki rosszul.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
kmisi99 #13610 üzenetére
Én ilyet (is) vettem a feleségemnek. Asszem pont innen, ha szerencséd van lesz még. Én valami 12-15 körül szereztem meg postával együtt. eBay link.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, van ajánlott márka női órákra? Édesanyámnak kellene valami szép óra karácsonyra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
mr.perfect #13590 üzenetére
Hogy jött ki ez a 12ezer Ft? 21.49 GBP szállítási költség nélkül, ami nálam 7500 Ft. Van valami stikli a dologban?
-
wierra
senior tag
válasz
gingerbalm #13600 üzenetére
Nem-túl-hetero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest