Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Köszi!
Nme tudom, a számlap, illetve a számlap körüli tükrös gyűrű (ez az ami a winner ben meg a Tievise-ben nem tetszik) más. Kicsit szebb a Sewor.
Persze sokat jelent a szíj, meg a csat is.
valamint a Winnernek üveg az alja. Az valahogy nekem nem jön be.
Persze a döntő inkább az lenne, hogy melyiknek a "jobb" a belső szerkezete, ha lehet ilyet elvárni egy kinai márkától. vagy gyakorlatilag mindegyiknek ugyanaz? És csak a "doboz" meg a szíj minősége lehet eltérő?
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Értem, köszönöm
Olvastam az összefoglaló linkekben egy cikket ezekről a szerkezetekről. Nem húzták le nagyon. Egyszerű, mint a faék, több érdekes, jó, olcsósító megoldással, de alapban nem nagyon gáz. Ha ez is ilyen, akkor megéri megvenni, még ha automata is.Poco F5/pro
-
Breki
veterán
Szerintem igen és különlegesebb mint egy alap Seiko.
De én elfogult vagyok.
Description●Movement : Miyota 821A Automatic (self-winding) movement
●Dial : black dail
●Case diameter : 45mm without crown
●Case thickness : 13.6mm
●Case Material : Polished Solid 316L stainless steel case
●5ATM water resistance
●Glass : sapphire glassSzóval elég jó.
Orientekről annyit, hogy az FB-n egy srác aki elég drága órákkal pózol és korábban leszólta a Parnis-t ezt ajánlotta a militare helyett.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
petipetya
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
knoxhu
senior tag
-
Demens
tag
Szóval a Winner 40mm a Sewor pedig nagyobb. Még annyit kérdeznék, hogy van-e esetleg 40mm alatti kínai mechanikus búvár dizájnal? Ha nincs, akkor lehet rendelek egy ilyen Winnert. Ha túl világos a kék, akkor inkább zöld, vagy fekete. Igazából dátum sem kellene rá, de olyat még nem nagyon láttam.
-
titán
Ezt nem mondanám, hogy tudják, mit kell vámolni. Múltkor 3 kilónyi, horgászcsali jött át kérdés nélkül akkora dobozban, hogy alig lehetett kézzel átérni. A vak is láthatta, hogy áfakötles. Ráadásul még a kínai eladó is 50 dolláros értéket írt rá, kevesebbet nem mert. Néha komolyan azt hiszem, hogy totál idióták dolgoznak ott.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mr.Csizmás
titán
ha nem filléres, pár dekás vacak, akkor borítékolható. nekem a blitzwolf asztali lámpámat akarták, csak aztán nem volt annyi, höhöhö
(#12209) schawo pont azért mert fake árat írnak rá, így nem triggereli őket semmilyen összeg. a horgászcsali meg gondolom fröccsöntött műanyag és fém, röntgenkezelő nénibácsi ásít egyet, mert nem tartalmaz elektronikát.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
-
-
calamites
őstag
Tavaly decemberben vette a tulaja, de max 5-ször volt rajta. Akkor felrakta árulta, de nem nagy sikerrel.
Most látta, hogy ilyen órát keresek, és miután olvasta, hogy nem akarok rá 40+ ezret költeni felajánlotta, hogy eladja nekem. Olcsóbban.Eddig polcon tartotta, hogy tudjon "lélegezni".
Nem tudom, hogy van-e buktatója, vagy bármi hibája, eddig nem tapasztaltam semmi problémát.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem automata van tőlük, nem rossz, minőségibbnek érződik pár sima kínainál.
(#12508) biega: Annyit mutogatjátok ezt az órát ezzel a szíjjal hogy lassan nagyon fog tetszeni és szerezni akarok majd egyet
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
@tco@
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest