- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Na, reggel Sződligetre kellett mennem meló miatt, úgyhogy pergettem egy órácskát a patakon, igaz, csak az országút meg a Duna között.
Faszán vissza van duzzadva, mozogtak is a felszínen a snecik, de sajnos sem gumira, sem kis wobblerre nem jött semmi. Villantót nem akartam felrakni, így is volt pár akadás a gumikkal, mondjuk nem maradtak benn egy esetben sem.
Mikor jöttem el, akkor érkezett egy legyezős srác, egy rövid ideig néztem, de aztán szóltak, hogy mennem kell.
Cserélgette pár dobásonként a legyeket, de addig, amíg ott voltam, nem fogott semmit.Olyan magas a Duna, hogy majdnem átcsap a kikötő és a főág közti nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását