- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Hali , szeretném idén kiváltani az engedély-t szeretnék folyókon horgászni még kicsi koromban a Tiszán horgásztam Szegeden . Most Győrbe költöztem és szeretnék itt is sose volt engedélyem meg semmi ilyesmim fogalmam sincs hova kellene mennem illetve ez mennyibe fog nekem kerülni szeretnék egy picit felvilágosodni .
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #21469 üzenetére
Voltam 3-szor snecizni a fiammal. Úgyhogy elég szar év volt, ebből a szempontból is.
Na de majd idén...
-
FireFox1996
őstag
válasz
adrian360 #21470 üzenetére
Én is rsd-re váltottam, vegyes módszerrel mentem le, pergetve, fenekezve, békés halra, ragadozóra, attól függ, hogy mikor hová, és hány órát terveztem horgászni. Nem volt annyira eredményes, mint 2014-es. 2015-ös év lehetett volna eredményesebb, de nem panaszkodtam.
Idén rsd-re még nem lehet váltani területit (azt mondják mohosz a hibás), így bukta lesz a február -
csƵ
addikt
válasz
Pénteken adtam le. Jövőhéten váltom ki újra. Nagyjából 30-szor voltam, de májusban kezdtem az évet.
-
válasz
73 alkalom, én kb. 30-szor voltam, de már kezdtek a családban kiutálni hogy csak horgászok
-
adrian360
őstag
válasz
szégyenteljes 12 alkalom, úgy hogy területit vettem az RSD-re de annyira szar minőségű volt a víz egész évben, hogy teljesen el ment a kedvem még attól is, hogy kimenjek.
-
FireFox1996
őstag
Leadtátok már a fogási naplót? Ki mennyit horgászott tavaly? Nekem 73 alkalom jutott
Pedig 2 hónapos kimaradásom is volt.
-
-
A Zéé
addikt
válasz
-conrad- #21465 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy sokat akarok egy bottal megoldani kis pénzből, de egyenlőre nem akarok túl sokat se költeni, meg túl sok felszerelést se szeretnék, mert jelenleg kétlaki életet élek (BP-Zalaegerszeg), így az 1 bot, a merítő, és egy kis válltáska kb bármikor elfér a kocsiban, és azért is a sok víz, mert útközben lenne mind, és birizgálja a fantáziám.
A 2,4-es bot nem hosszú patak meg szűk folyó pecához? Itt Zalaegerszegnél a Zala olyan 1,5-2 méter széles, de lejjebb se sokkal szélesebb 3 méternél. Bár igazából nem tudom most hogy áll a halakkal, régebben keszegféléket szoktunk hajtani, azok voltak szépen, de fater meg jó ideje nem jár már folyóra horgászni, így nem nagyon tudja mi a helyzet vele. Bár állítólag telepítettek többször is pisztrángot is, meg más halakat is ide a felsőbb szakaszokra, nem tudom mennyit hagytak meg belőlük...
Orsóból igen, a Ceymar benn van még, mint kicsi extra befektetéssel lehet, hogy megérné, azért is kérdeztem. Amúgy a Safina Noir is elsőfékesGyanítottam, hogy az lenne a jobb, hogy inkább lenyugszom kicsit, és várok még (nem csak a halak miatt, magam miatt is) csak rám szakadt a nagy unalom, és kicsit bezsongtam...
-
-conrad-
addikt
Szia,
sokféle vizet jelöltél meg horgászatra, szóval nehéz 1 bottal lefedni, mert ami egy húzós vizen jó süllőzni azzal nehéz lesz sügérre domolykóra pecázni.
Pár tanács, ha megfogadod...
Elsőnek ne süllőzni indulj neki, mert talán őket fogja a legritkábban az ember. Sügér szinte mindig van, szóval egy élvezetes peca rájuk pergetni. Nem az van, hogy dobálsz egész délelőtt és talán beesik egy süllő, hanem fogsz 30-50 halat.
Elsőnek maradj a gumiknál. Felesleges a drága wobblereket beszaggatni, és az elején jó sok be fog szakadniÉn több éve pergetek de még mindig szinte kizárólag csak gumikkal.
Pont emiatt én ezt a botot venném: [link] Kisebb a dobósúlya van mint amit linkeltél, ráadásul ez tűspicces bot. Ezzel igazán élvezetes lesz a peca,érzékenyebb mint a csőspicc. Persze megfogod vele a domolykót is meg a kősüllőt is, a kisebb süllővel sem lesz gondod, csak okosan kell a féket beállítani. Csukára nem ideális, a száját nehezebb átütni vele, csontosabb. elsősorban álló vagy lassú vízre lenne jó neked ez a bot. (én egy ilyen mindenesen gondolkodok még a sok botom mellé, de ez drágább: ([link])
Orsóban ne vegyél hátsófékeset olcsó kategóriában. Fontos a jó fék, az elsőfékes jobb, mert nagyobbak a lamellák. Az orsó a legfontosabb a pergetésnél, nagyon nagy igénybevétel van, hamar elhalálozik a "férgese"plusz 5000 forintból már kapsz olyan orsót amivel hosszútávon is jól jársz: [link] Egy 25ös elég lenne neked szerintem.
A tilalmi időt használd fel még informálódásra, gyűjts még pénzt.
Ha Budapesten laksz, a hónap vége felé lesz a Fehova, oda is kinézhetsz, sok botot meg tudsz fogdozni, hogy melyik jön be leginkább. Sok helyen be van még fagyva, ráadásul már nem is etikus piszkálni őket. Neked is jobb lesz, ha békén hagyod őket akkor több lesz belőlük jövőre. Illetve nem csak hazavinni tilos a tilalmi idő alatt, célzottan pecázni is tilos ezen idő alatt a halakra!
-
becsitibi
senior tag
válasz
sityupityu #21463 üzenetére
Nagyon jól leírtad.
Ha már nem elég a 10-20 közötti ponty,ugye a 20+ az meg még ritkább,érdemes kipróbálni.Ehhez is be kell vásárolni,legalább úgy mint egy bojlisnak,de az életben egy j hogy nincs érdeklődőó pár szezont azért neki lehet áldozni,hogy legyen mit mesélni.6 éve űzöm,de 4 kellett hogy rájöjjek néhány dologra magamtól.A kereső-passzív módszert erőltetem.Az idén többször feljövök majd ide,mutatok néhány jó dolgot csak úgy.Nem bánom hogy nincs annyi érdeklődő,de majd lesz
-
válasz
becsitibi #21455 üzenetére
Látom, senki nincs aki válaszoljon így leírom az én nyúlfarknyi harcsás tapasztalatomat. Van egy két ismerősöm akik kifejezetten harcsára "utaznak". Van aki pergetve, van aki kuttyogatva és van aki mind a két módszerrel. Én egy kuttyogató haveromhoz társultam néhányszor. Az élő Dunán csorogtunk ilyenkor lefele, és közben ütöttük a vizet. Szinte mindig fogtunk legalább egyet! De volt olyan is, hogy 4-5 darabot is sikerült kiszedni. Üröm az örömben, hogy mindegyik kb 4 és 6 kiló közötti kölyökharcsa volt minden alkalommal. Legalább is amikor én vele voltam, máskor ő szokott fogni jóval szebbeket is.
Ami meglepő volt a számomra az az elképesztő vehemens kapás. Az erős harcsás botspiccen úgy látszódott mindig a rávágás mintha nem is tudom mi vert volna oda. Pedig mindegyik csak kölyökharcsa volt.
Csak elképzelni tudom, hogy egy pl 50 kiló feletti (esetleg 80-100)mit produkálhat.
Én egyenlőre még nem érzem, hogy elkezdjem a harcsás "karrierem" beindítását. Egyértelműen a többi horgászmódszerem rovására menne. Márpedig tudom, látom, hogy ha eredményeket akar elérni eben a műfajban az ember ahhoz nem kevés odaadás és ráfordított energia kell. -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom a topicot, de az enyhe tél okán most már írok is, tanácsot kérnék.
Magamról: 6-7 éves korom óta rendszeresen horgásztam egészen ~10 évvel ezelőttig, azóta csak összesen 4-5 alkalommal. Most kicsit megint átalakulóban van az életem, szeretnék visszatérni a pecához is. Régebben nem túl kifinomul botokkal dolgoztunk, elsősorban fenekezés ment, egy spicc és egy feeder bot volt a legfinomabb felszerelésem.
Azonban most már kicsit más irányba indulnék el. Egyrészt továbbra se nagyon lenne se időm, se kedvem fél napokra kiülni valahova, tehát az ilyen 2-3 órás pecákról lenne szó elsős sorban, olyan 2-3 hetes rendszerességgel talán. Épp ezért a könnyű pergetés felé mocorognék első körben. Régen is szerettem pergetni, bár nem voltam túl eredményes vele sosem, de igazából céleszközök se nagyon voltak hozzá.Először is szükségem lenne egy botra, és egy orsóra, nagyjából 20k összeget szánnék erre a két cuccra. Tudom, hogy nem sok, de elindulni akarok, visszaszokni először is.
Vizek ahol használnám: Zala folyó, Balaton, esetenként a Pölöskei Öreg tó csónakból, kisebb-nagyobb zalai és vasi patakok. Illetve ha úgy marad minden, ahogy most van, akkor a Duna Újpesti Öböl szakasza van kimondottan közel, illetve a Ráckevei Duna ág is előfordulhat. Nagy Dunához a kinézett cuccok lehet, hogy kevesek lennének.
Csalik: gumihalak, twisterek, 3-5 cm-es wobblerek, esetleg nagyon kicsi körforgók.
Célhalak: sügér, süllő, balin, domolykó (pisztráng, esetleg jászkeszeg se lenne rossz). Nagy kedvencem lenne a csuka, de kevés igazán jó csukás víz van errefelé, meg ahhoz gondolom már valami komolyabb cucc kellene.Botok, amik tetszenének:
ET Black Fighter Zander210 cm, 3-15g
Okuma Dead Ringer 210 cm, 2-12g
Silstar Yokozuna Spin 210 cm, 5-20g
+ az ára miatt ugyan már kicsit kiesik, de ET Bokor micro jig 198 cm, 2-12gOrsóból egy 25-ös Okuma Safina Noir tetszene talán leginkább az adatok (és a kinézet) alapján.
Első körben ezekről beszélgessünk, ezek a cuccok mennyire lehetnek jók az igényeimnek?
Illetve szerintetek mi lenne a jobb, etikusabb? Vásárolni most, mert van még 1 hónap a sügér-süllő tilalomig, kicsit több a domiig, és próbálni zargatni őket már most a tilalmi idejük előtt, vagy amíg tartanak a tilalmi idők, addig inkább maradjak nyugton a seggemen? Ti hogy szoktatok ilyen időszakokban horgászni? Érdemes egyáltalán ebben az időszakban próbálkozni?
-
musli26
tag
Ti szoktatok használni markerúszót?
Törések stb. megállapításához.
Érdemes beruházni egyre?
Kösz -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sityupityu #21454 üzenetére
ez szerinted? igaz itt a legolcsóbb, azért linkeltem innen
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok,már kérdeztem egy párszor,de fel teszem újra,hátha van itt valaki.Van-e itt köztünk olyan tag aki kimondottan harcsázik?Vagy még nem döntötte el,de ki akarja próbálni.Ha igen,keressen meg privátba.
-
válasz
bandi0000 #21453 üzenetére
Itt van mindenféle, köztük akciós bot is. Persze lehet, hogy máshol olcsóbban is meg tudod venni őket, de itt legalább élőben is meg tudnád nézni ami szerintem mindennél többet ér a botvásárlásnál. Van 3,60-as és 3,90-es is, nem tudom, hogy neked melyik a szimpatikusabb.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sityupityu #21452 üzenetére
nem feltétlenül akarok olcsón, elve 20k-t szántam rá, szóval ha tudsz jobbat mondani meghallgatom
amúgy az orsó egy Nevis Redstar, igen szoktam használni a féket, tavaly jöttem rá hogy mennyire hasznos
-
válasz
bandi0000 #21449 üzenetére
Azzal nem lesz gond. Egyébként olyan, hogy kifoghatatlan hal elméletileg nincs. Ha megfelelő a hely, van idő és megfelelő technika akkor szinte bármekkora hal kifogható. Most persze nem feltétlen egy mázsás harcsára gondolok, bár egy bojlisbottal elméletileg azt sem lehet kizárni.
A lényeg, hogy a halat bírni fogja az a bot. Meg hát gondolom az orsó fékét is szoktad azért használni?
Csak úgy megjegyzésként, ennek az árnak kb a duplájáért azért lényegesen jobb botot tudnál venni. Itt, az alsó kategóriában azért még nagy ugrások vannak a 10 ezer alatti és a 15-20 ezer forintos botok között. Bár évi négy öt alkalomra a linkelt bot is megteszi.ui: Látom kicsit elkéstem a válasszal (máshova is gépelek), a többiek már leírták kb ugyanazt. Nem baj, fenn hagyom.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sityupityu #21447 üzenetére
köszi gondoltam hogy valami hasonló van a háttérbe, akkor egy szó mint 100, nekem aki évi 4-5 horgászást csinál annak elég bőven a fentebb linkelt bot is, viszont ezek mekkora halakat bírnak?
-
-
válasz
bandi0000 #21444 üzenetére
Anyagösszetételben, minőségben, jobb gyűrűk stb...stb....Rengeteg dologban. Egy drágább bot sokkal rugalmasabb, megfelelő technikával messzebb lehet vele bedobni mint egy olcsóval. Ez a legfőbb erénye egy drága botnak. Továbbá tele van még olyan apróságokkal, amit igazán csak a gyakorlottabb (profibb) horgászok tudnak kamatoztatni, értékelni.
Egy "hétvégi" horgász (nem lenézésképpen írom) nem igazán használja ki a drágább botok tulajdonságait, és nem is éri meg neki (okkal) azt a többletpénzt kifizetni. Egy bizonyos szinten túl (és itt már valóban jó botokról beszélünk) már nem kell feltétlen egészen kiemelkedő dolgokra gondolni. Csak ezen felül már minden apró plusz dolgot nem arányosan, hanem plusz 10 ezer forintokban mérnek sajnos. -
csƵ
addikt
válasz
sityupityu #21445 üzenetére
Egy kanálisra akarok menni pergetni, oda meg nem váltottam ki tavaly.
-
-
bandi0000
nagyúr
jó hát nem feltétlen akarok rosszat venni, meg hülyeséget azért kérdezgetek inkább
de akkor marad a bojlis bot, abból tudtok ajánlani valamit?
-
bandi0000
nagyúr
Az örök kérdést felteszem, feeder bottal is lehet kapásjelzős horgászatot csinálni vagy arra másmilyen botot vegyek?
Nekem nem igazán jön be a feeder horgászat...
-
Jofi81
őstag
válasz
Steady74 #21429 üzenetére
Tapasztalatból mondom, csak hogy senki ne lepődjön meg, ha esetleg megveszi. Nekem is van egy ilyenem, feleségemnek vettem, hogy ő is tudjon a Dunán feederezni. Láttam, hogy hogy mekkora a tömege, de kézbevéve azért mégsem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz. Nem egy kategória egy modern karbon bottal, de ezt mondjuk tükrözi az ára is. Ha valakit nem zavar a súly, akkor tényleg jó vétel lehet. Én egy Spro Team Feeder Carp Fighter 420XH-t használok, nagyon nem egy kategória a kettő, igaz, annak az ára is háromszorosa.
-
Mikor kezditek a szezont?
Azon gondolkodtam, hogy lassan ki kéne menni egy pár órára -
Grillo
őstag
Bazz, nem adtam le a fogási naplókat. Lesz dádá, vagy van még időm?
-
gban
veterán
Nagyon bohóc árak vannak, de nagyon sok a "nesze itt van olcsón, neked jó lesz ez is" érzésű összeállítás / bot. (a teleszkóposakat néztem, én azokat szeretem).
Mi az hogy dobósúly: közepes???
DAM botok olcsók, régen nagy név volt, de csak a dióverő olcsó mindben, a finomabb az már minőséget igényel, nem is nagyon találtam korrektet. -
-
csƵ
addikt
Kellett nekem ránézni a nordfishing77-re. Így már kapásból 2 botot rendelek.
Borzasztó ez a hobbi. -
-
-conrad-
addikt
válasz
sityupityu #21420 üzenetére
Nem vagyok nagy versenyző, semmi extra csak egy shimano technium xta, meg egy zsír új maver invincible margin, na az valami nagyon tuti bot.
-
-
-conrad-
addikt
válasz
sityupityu #21418 üzenetére
Persze, keszegezni a keszeges botok a jók, arra gondoltam, hogy olyan vízre ahol bármi beugorhat oda nagyon jó választás, én emiatt is vettem. Van keszeges és pontyos matchbotom is, de ha nem tudom mi lesz akkor mégis ezt viszem. Volt olyan verseny ahol sok keszeg kárász volt de pontyokba is bele lehetett nyúlni lutri volt az egész, oda jól jött.
Én próbálok megszabadulni a cuccaim egy részétől de mindenki 40%-os áron akarja megvenni
Annyiért meg inkább megtartom. Illetve vannak rakósbotjaim is, azon elgondolkodtam idén, hogy eladom, de tuti 2 év múlva meg újra rakózni akarnék
-
válasz
-conrad- #21413 üzenetére
Persze, meg lehet vele fogni mindent, nem rossz bot. De viszont akkor te is tudod, hogy egy keszeges horgászathoz azért van jobb bot is. Pl bármilyen light matchbot (a jobbak közűl). Egy fajta bottal is meg lehet fogni minden halat, de ha benne voltál ebben a horgászatban akkor te is tudod, hogy egy célirányosan keszegezésre tervezett bot mégis csak más.
Számtalan előnye mellet nem utolsó sorban pl nem veri magát le a hal olyan könnyen egy lágyabb botról. Könnyebb úszókat messzebbre tudsz dobni stb...sorolni lehetne a dolgokat. És még a keszeges botokon belül is baromi nagy eltérések vannak.
A light matchbotok is eleve két irányvonalat követhetnek: Az angolos irányvonalat az egészen lágy , "taknyos" botok képviselik pl: Korum, Preston, Walter nevével kiadott Spro botok (seria walter bream floot, walter world champion stb). De az olasz márkák között is találunk olyat amely inkább az angol stílusra hajaz, ilyen pl a Trabucco Energhia Match, Maver Jurassic match UL...
A másik az olaszos karakterű botok amik keszeges mivoltuk ellenére is mégis egy sokkal gyorsabb irányvonalat képviselnek, nem annyira lágyak mint az angol stílusú botok. Az egyik nagy márkának, a Shimano-nak a keszeges botjai is pl inkább ezt a stílust képviselik (a drágábbak is).
Az angolos jellegű keszeges botok nagyobb élményt adnak horgászat közben a fárasztásnál. Viszont egy horgászversenyen jobb választás egy olaszos jellegű gyorsabb bot. Bevágásnál (pláne, ha kicsit messzebb kell horgászni) jóval kevesebb hal marad le egy ilyen botnál.
Én még épp tudok magamnak szakítani időt erre a fajta horgászatra is, egy kb 5 órás horgászat alatt már szép eredményeket lehet elérni.
Ha bojlis horgász lennék akkor ott már nálam is gondok lennének.Sage83 "Korum v2 390 match vagy spro mantaray 390 vagy nevis mantaray 390 5-15gr!!"
Ezek nekem is a kedvenc botjaim között vannak, több darabom is van belőlük.
Sajnos az egyik egy nagy hibám, hogy képtelen vagyok megválni bármelyik botomtól, orsómtól. Még ha évente csak 1-2 alkalommal használok is valamit (vagy annyiszor sem) akkor sem tudom eladni őket.
Mániákus gyűjtő vagyok.
-
Sage83
aktív tag
Hali!
Én amit nagyon sokat használtam!! Korum v2 390 match vagy spro mantaray 390 vagy nevis mantaray 390 5-15gr!!
De ha most vennék megint match botot akkor biztos a következők közül választanék!!
Tubertini Eclipse,seria wt racer,Mayer...stb
Most pl egy régi olasz eurostar&silstar duo royal crystal 420 match botot fogok befogni úsztatni a Dunára!!
-
-conrad-
addikt
válasz
sityupityu #21411 üzenetére
Topmix stradivari carp match I
Ennel jobb matchbot sztem nem kell, meg lehet vele fogni mindent a finom keszegezésnél sem szaggatja le az ember a halakat vele, mint egy keményebb bottal.Amúgy eddig nekem is rakó-match volt a favorit, de gyerek miatt stb nincs sok időm, és nincs kedvem 1-2 órára kicuccolni rakóssal a partra, meg mire beérne az etetés addigra mehetek is haza, szóval jött a pergetés, tavaly meg sztem 80%-ban csak pergettem, pont emiatt. Egy párórás peca alatt UL pecával ki lehet szedni 40-50 halat, egy meló után a munkahelyemtől 10 km-es körzetben elérek egy patakot ahol lehet sügérre csukára domira pecázni de nagynéha még pisztráng is beeshet, persze nagyon trükkösen lehet csak ezeket megfogni, illetve egy állóvizet ahol rengeteg a sügér. Meló után hazafelé kikapcsolódásképpen nagyon jó egy ilyen 2 órás pergetés.
Kényszerből jött kicsit de már ha választani lehet, akkor inkább pergetni mennék. -
válasz
Sage83 #21410 üzenetére
Így van!
Egyébként nem is nehéz találni ilyen jellegű matchbotot. Sok van belőlük és az áruk is kedvező. Ebben a műfajban a vékony, lágy, angolos jellegű botokat kell a legjobban megfizetni. Vettem egy párat az életem során.
Évekig jártam versenyekre. Most is a finomszerelékes úszós horgászat az első a számomra (match, spicc rakó), csak már visszafogottabban űzöm. A pergetés csak az utóbbi 6-7 év "hozománya" nálam. -
Sage83
aktív tag
válasz
sityupityu #21409 üzenetére
Pl: manta evo 390 vagy 420 match!! Elég durva bot, páran csukáznak is vele!!
még pár darab akad a wtlandba!!
-
-
gban
veterán
válasz
sityupityu #21407 üzenetére
Matchbot túl finom és érzékeny nekem, de tudom hogy igazad van, ez nem is kérdés.
A messzire dobást is csak mint "megélt csodát" írtam be, amúgy igen közel horgászok a stéghez, és nagyritkán vetemedem a távoli verzióra.
De amúgy matchbotot kaptam, hozzávaló orsóval, azt cseréltem le a Daiwa párosra - a boltos jót akart, csak az asszony nem tudta hogy az nem lesz jó nekem. Egy élmény volt kézbevenni azt is, csak hát a gyakorlati igényeknek nem felelt meg. -
válasz
bandi0000 #21397 üzenetére
A matchbotok úszós horgászatra vannak kitalálva, nem jó neked. Eltöröd a bedobáskor.
(#21400) gban Úszós szereléket semmilyen más bottal nem fogsz olyan messze dobni mint egy matchbottal egy önsúlyos úszót. Persze nem mindegy, hogy a bot milyen dobósúlyú és, hogy hány grammos az úszó. Mindenfajta dobósúlyú matchbothoz meg kell találni a legoptimálisabb tömegű önsúlyos úszót amivel a legmesszebb tudsz bedobni, hogy ha erre van szükséged.
-
-conrad-
addikt
Nem drága botot kell venni, hanem jót.
Tapasztalt embert kell kérdezni és meg lehet találni a tuti botot minden kategóriában. Vannak a prémium gyártóknak is szar botjaik meg a budget gyártóknak kiemelkedő termékeik.
Én a fenekezésben nem vagyok otthon de matchbot és pergetőbot terén tudok sztem segíteni. -
gban
veterán
válasz
bandi0000 #21401 üzenetére
Mondom, nem is meggyőzni akartalak, inkább kiemelni a minőséget, a jól eltalált tervezést, függetlenül attól hogy teleszkóp vagy sem. Vagyis egyfajta Daiwa-dícséret volt.
Lehet, más márkás botok is tudják ugyanezt, sajnos nem nagyon volt még más modern, márkás botokhoz szerencsém
De meglepően nagy az eltérés a noname kategóriához képest. -
bandi0000
nagyúr
persze ahhoz, igaz az lemaradt
(#21400) gban hát nem tudom, nem vagyok oda érte, volt van is nekem de sose szerettem, valszeg csak nagyobb bot kell, mert asszem a nagyobbik is nekem csak 3,6m amikor vettem rá egy komolyabb orsót, akkor már messzebbre tudtam dobni de még mindig nem eléggé
Nekem is van egy fajin daiwa orsóm, súly alatt mintha szalajtana a fogaskereke vagy darál, eljuttattam szakihoz az állítólag átkente pénzt is kért de ugyan olyan... én hülye meg gondoltam szétkapom megnézem azt azóta is darabokban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest