- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #2588 üzenetére
Üdv,
Legutóbb a válaszolós hsz-ben írtak szerint 54 cm gömbre cseréltem egy régi nyílt terű grillt, amit aztán sógórom kicsit megkezelt és matt lett a szinte vadiúj grillrács.
Mindkettőnek krómozott rácsa volt és abban maradtunk talán, hogy az öntöttvas a jó megoldás.
Ősszel elkezdtem vadászni, de nem találtam ilyet, aztán pedig egy kollegámnál már majdnem télen volt egy grillezés, ahol nagyon megtetszett a kocsi.
Most végre találtam ilyet ráadásul rendelni is lehet és öntöttvas a rácsa.
A gömb vagy vékony volt vagy kicsi, de letakarva ha még ha nyitva is maradtak a rostélyok, elaludt akármekkora "tüzet" raktam bele.
Nyilván béna is vagyok még a zárt teres cuccokhoz, ill. tudom, hogy ez még mindig amatőr cucc a sok épített smoker-hez képest, de már előrelépés, hogy öntöttvas a rácsa.És itt jön a kérdés a bevezető után:
Mire kell figyelni az öntöttvas rácsnál?
Pácolt húst csak úgy nem lehet rá tenni mert rá ég? Első sütés előtt mit csináljak vele?
Grillezés előtt olajozzam?
Ha sikerülne vele valami nagyjából állandó hőfokot eltalálni, akkor próbálok majd vele low&slow kategóriát is (nyilván a vékony fala miatt nem tökéletes rá)
A kollegámnál annyit fogott meg benne, hogy majd 2 órán át állandó magas hőfokot tudott, ebből gondoltam, hogy elzárt szellőzőkkel / kevesebb szénnel menni fog az állandó alacsony is talán.Köszönök minden ötletet tanácsot (akár azt is, hogy ez miért szar, mert jövő hét végére ígérik, h jön, tehát le is tudom mondani akár.) Ha van 50-70 körül "elfogadható" méretű másik javaslat, jöhet nyugodtan.
Na most máshogy keresve látom,
johnny82
Nektek ilyen van, írsz róla?Ezt a Weber brikettet sokan dicsérik, kipróbálom majd én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest