- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Nekem ilyen akkor volt egy minimális arányban,(nem fél mm) mikor a kerék ki lett véve és kicsit lazábban lett megszorítva visszarakásnál.
Vagy szorítasz rajta,figyelve,hogy jól beüljön a helyére a tengely(bár ez gondolom evidens).
Vagy féknyereg meglazít,fékkar behúz,húzva tart,közben féknyereg megszorít. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Gabi,
ha a bordo videók nem győztek,meg akkor számodra nincs esély.
De komolyan,nem tesco gazdaságos kategóriák között nézelődtél,nekem elvileg kisebb biztonsági faktorral rendelkező záram van,mégis bő egy éve azzal járok.Ha meg ott helyben nem lehet lezárni mert nincs mihez,akkor képesnek kell lenni elgyalogolni több tíz métert is akár a cél érdekében.
A bordonak van 90cm hosszú változata,könnyű is ,a 3-4-5 kg os lánchoz képest mindenképp,kis helyen elfér,egyszerű elcsomagolni,és az erővágónak annyira ellenáll,hogy elmenjen a kedve tőle a patkánynak.Nincs 100% os védelem. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Eladó[link]
Hátha... -
knifemaster
aktív tag
Úgy néz ki ,egy elemcsere megoldotta a problémát viszont így akkor ez egy gazdaságtalan megoldás.Tehát nagy méretű gombelem,háttérvilágítás nélküli órába,40% os töltöttséggel eladó.

-
knifemaster
aktív tag
Jónagyot,
inkább boltosokat kérdezném a következő gondommal(?).
A sigma órám a következő jelenséget produkálja mikor háttérvilágítást alkalmazok.
[link]
[link]
Elég nehézkes kivenni a kijelzőn a közölt adatokat,s eléggé idegesítő.
Azon vagyok,hogy visszaküldöm garanciába,a kérdés az,hogy ezzel érdemes e egyáltalán?
Elemcsere nyár közepe vége fele volt,akkor vettem. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Másrészt, ha rájönnek, hogy kinti nagykerből vásárolsz, akkor letiltanak itthon is meg külföldön is.
Ez valami hierarchikus rendszer íratlan szabálya kéz kezet mos alapon,vagy lefektetett jogi alapjai vannak?Pl. szerződés köti a feleket.(kereskedő sem vagyok
)
Mikor a kiskerek összefogását írtam,akkor olyasmire gondoltam,bár azt sem tudom,hogy jogilag működhetne e,hogy a kisker boltosok közös erőfeszítésekkel (anyagi szellemi kapcsolati tőke befektetésével) közvetve,vagy közvetlenül,esetleg létrehoznának egy nagykert,amelynek így meglennének azon jogosítványai,amikkel esetleg kedvezőbb árakat tudnának a gyártóknál kieszközölni.
Amit írtam laikusként írtam,gőzöm sincs,hogy ez a" fantazmagória" mennyire állhatja meg a helyét a gyakorlatban. -
knifemaster
aktív tag
Én nem vagyok közgazdász.
De a napokban olvastam egy cikket ,hogy zuglóban talán(?)nyilt egy kisbolt egy valamilyen bolthálózat tagjaként,és képes volt ólcsóbban adni a termékeit mint mellette a Tesco.
Ami nem kis dolognak tűnik.Ők már rájöttek,hogy a jobb a sűrű fillér mint a ritka forint.Nem beszélve arról,hogy a termelők a közvetlen beszállítók,így pár árrés lépcső kiesik.
Nem lehet ezt átűltetni a kerékpár és alkatrész kereskedelembe valahogy?
Nagykerek részéről tőkeösszevonással,így nagyobb tétel vásárlására képesek jobb kedvezményeket l kicsikarni talán.
Vagy ha éhesek a nagykerek,akkor kikerülni őket.Kiskerek összefogásával.
Hogy lehet az,hogy akcióban 20 rongyot képesek engedni egy 50 rongyos XT hajtóművön?Mert engedjen 5 ezret rendben van 10%,jut is marad is.
De ha képesek 40%-ot engedni..szezon elején ,közben ,és év végén,akkor ténylegesen mennyibe kerülhetnek ezek a termékek?Mert,hogy haszon így is marad rajta az biztos.Remélem nem volt zavaros,és nem volt nagy baromság,de ez már nagyon ki akart jönni.
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
A zsírtól letapadhatnak úgy a kalapácsok hogy a rugó nem csapja annyira a fogakhoz .Vagy a rugók gyengültek meg.
A gumival kapcsolatban,én 29.2 külső/23.5belső méretű s felnin a 1.5 city jet gumival gurulok,6 báros nyomáson
Még nem ütöttem fel a felnit,aszfalton kívül kapott mást is olykor olykor.
De persze ez csak én vagyok. -
knifemaster
aktív tag
xcbiker
Olvasd el a kapcsolódó postokat is.Nekik sem fekete vagy fehér a kép.
Nekem sem.Ariadne
Nekem nem az jött le egyáltalán nem ez...cinikus szarkasztikus,morbid humorral .
Persze ezt könyebben megértik azok,akik bírnak ilyen jellemvonásokkal..
De ha szépirodalmi nyelven írta volna,most nem beszélnénk róla.
Hajlamosak vagyunk zsigerből reagálni mindenre.Pedig ez az írás csak egy görbe tükör.
-
knifemaster
aktív tag
Én egyetértek a tartalommal.És úgy néz ki hogy sokszor ilyen jellegű írások kellenek ahhoz,hogy valami megmaradjon a fejekben.
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
80k-s értékű kerékpárok olyan felszereltséggel bírnak a,mit egy 100 kilós ember pik pakk leamortizálhat.Aszfalton még elmehet,de a terepfelhasználás többszörösen veszi igénybe az alkatrészeket.
Saját példa: RS Tora 302 villa masszív darab,de a gyári rugó kb 75 kg-os ember alá jó,én 100+ vagyok,nemigen birt el..rugócsere.A villa 30k volt a rugócsere 4k.OEM villaként vettem.
Azok a villák a Toránál ólcsóbbak, amik 80k-s gépeken vannak,de van esélyük,hogy nem bírják a terhelést.
A fékek nem biztos ,hogy megfogják,főleg ha tárcsás.
Aztán ott vannak még a kerekek gyenge pont lehetőségeként,hogy mennyire erős a felni,mennyit bír el a kerékagy.
Ha véletlenül sárban esőben terpezik az ember,egy alívió szintű hátsóváló sok bosszúságot tud okozni.
Meg lehet venni egy ilyen gépet is,mert miért ne,csak nagy az esély a további költekezésnek,hogy használható gépet kapjon,és többe kerülne mint ha az elején szánt volna rá magasabb összeget mint 80k.Ráadásul a kedvét is elveheti a tekeréstől.
Persze ez mind csak saját tapasztalatból kialakult vélemény.Na meg meg én télen nyáron használok biciklit.
2006-ben vettem egy kellys spidert,jó ár érték aránnyal,akciósan év végén 92k-ért.
Fél év múlva a teló( RSTcapa T5 ) már kezdett oda lenni a fék elcsavarta a villát,a becsúszószár berágódott,a rugó gyengült. A hajtóművet év végén komplett cserélni kellett,mert nem volt bontható a lánctányér. 80 kiló körül voltam. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Arra.
Nekem elkente a számat őszintén megmondva.Nem vártam helyezést de,hogy az utólsó 10-ben legyek csak benne
Az a pár szavazat is inkább elszórt random szavazatnak néz ki.Ahogy figyeltem folyamatosan a dolgokat,úgy néz ki xantomasnak lesz igaza, a részrehajlást illetőleg mindenképp.
De már nem érdekes,egyel kevesebb dologért kell izgulnom jövőre
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Urak,
gratulálok a BM versenyen elért helyezésekért
Sajnos az is kiderült,hogy izlésficamom van az esztétikát illetőleg
-
knifemaster
aktív tag
Értem én bármennyire is nem látszik .

Arra akartam kilyukadni,hogy a harap a fék szitu szubjektív,mert ha olyan infó alapán vásárolok amit egy 70 kilós tag mond ,akkor könnyen meglehet,hogy én ugyanazzal a fékkel aztán az első kanyarban elszállok,mert engem már nem fog meg.
Volt a nyár végén kis háziverseny,megpróbálkoztam rajta SD5-ös fékekkel.30% os lejtő segget nem emelte a bicikli,mert nem hagytam,különben élböl bukfenc,nem a tuti fék miatt,de végig fékezni kellett,mert nemigen lassultam. -
knifemaster
aktív tag
Azt meg tudja nekem mondani,valaki ha már itt vagyunk,hogy mikor harap egy fék?
Csak mert 70 kiló alatt is meg 100 kiló alatt is más a fékút azonos sebességnél.......
-
knifemaster
aktív tag
Olajos tárcsába mi a fórum által jónak mondott? (márka, típus)
Relativ,mindenkinek más.
Bár még csak aszfalton lett próbálva,de 107 kiló alá slx fék XT tárcsal kombót raktam,a hátsó satu egy kis mozdulatra is az első az nyikorog de véleményem szerint jól fog,bár még nincsenek bekopva a pofák.Elől 180 hátul 160 -as tárcsák. -
knifemaster
aktív tag
Normál golyóscsapágy,porvédővel ellátva.
Elmondások alapján simán is ki lehet szedni a csapágyakat,én nem tudom hogyan,mert még nem próbáltam.
Van hozzá célszerszám is link. Itt CLICK FOR PULLER / PRESS INSTRUCTIONS aztán megfelelő képre kattintva pdf ben meglátod a csodát.
Egyébként csapágyboltba ha beviszed a kiszedett csapágyat,akkor valószínűleg találnak megfelelőt. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Az a helyzet,hogy shimanohoz sram láncot azért nem jó hasonlítani,mert valamiért (pl. anyaghasználat vagy hőkezelés) a shimano nyúlik,az sram ridegebb ezért szakad.Én is letekertem 1 évet egy pc 48 lánccal ,amikor még nagyon laikus voltam e téren,aztán ment a sorral együtt a levesbe
.Gyári cucc volt.Sramnál meg eddig bejött a 71-es széria. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Azt a tipusú megterhelést nem bírta,nagyobbat tapostál mint 9000nm

Eltekerni a boltba vagy a szomszéd faluba 25-el tökéletes,de többet senki ne várjon kb 3 rongyért.Kategóriájában nem éppen a felső részen foglal helyet.Még párszor elszakad,ha tovább használod.
Erőteljesen tekerek,nem pörgetek,kilences rendszerhez 971 -es láncot használok.
Én is kiállok néha,és nincs kedvem rizikózni. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Ne drágábbat,vastagabbat tegyél bele,már ha annál még van vastagabb mint amit használtál.
vagy külsőcsere,keményebbre fújkálás...ezek csak tippek,hogy mit lehet tenni.
Belsők között sok különbség nincs szvsz,a márkát fizeted meg itt is egy szint után. Nálam a panaracer is ugyanúgy elszállt mint a noname,vagy conti.Aszfalton 6 báros nyomással gurulok a city jet gumikon.Ami defektet kaptam,az a sorjás furattól volt a felnin,vagy csúnya szilánk,forgács,amit nem lehet túlélni.
Meg nem árt ha a gumit hintőporral lisztel beszórod,hogy tudjon mozogni a belső.Így talán nem ragadt volna oda a szallaghoz ,ami nem tudott volna belekapni a belsőbe.
Persze ez csak egy teória,nem lehet tényként kezelni.Vagy vegyél joe's flats lötyis tömlőt..

-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Jájjj....jövőre megint kelly's tulaj leszek?
Definite -
knifemaster
aktív tag
kivánok,
ha valaki tud raktárkészleten lévő 21"-os 2008-as pyxis vázról valamelyik boltban,az szánjon meg és jelezze nekem,hogy mennyire tartják.
Csekéék belehúztak,50k-ért adják
ez meg eladó -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
A hátsó váltónak van egy mozgástartománya amire képes.A váltókar szabályozza,hogy tartományon belül hogy mozogjon,hol legyen az első és az utolsó fokozat pozíciója.
Mivel 8-as rendszernél kevesebb utat kell megtennie a váltónak mint a 9-.es rendszernél,
nem látom akadályát annak hogy használd.
A 2x9 vs 3x9 az a pár váltó nem első váltó véletlen? -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Ha már a szerszámoknál tartunk...
Házilagos fejcsapágy behúzó kézi készülék
Kb 2 rongyból kijön az anyagköltség. -
knifemaster
aktív tag
Nem,nem felejtettem el ,hogy nem vagyok egyedül.Erre nap mint nap emlékeztetnek

Nem haragszom én,nincs miért.Elvileg a monitor egy tökéletes megjelenítő eszköz.Aztán mégsem...na ebből vannak bonyodalmak.Xantomas
Akkor végülis azért hívják ezeket orosznak olasznak stb,mert nem éppen hétköznapi méretekkel dolgoznak a gyártók,és mindegyik más konstrukciót használ,viszont így könyebb azonosítani?
-
knifemaster
aktív tag
Na jó,de erről az orosz menetesről az ugrott be,hogy az ISO szabvány mellett saját menetszabványt alkalmaznak.
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Csakhogy a konstruktív válaszod fikázásként jött át..mivel jelen esetben esztétikáról fantáziáról a fórumtárs "művészi hajlamairól" volt szó azáltal hogy közzétette alkotását,
és csak ezt vette mindenki figyelembe,az adott pillanatban a lőtéri kutyát nem érdekelte hogy fogyóeszköz a biciklis.
Senki nem söpör semmit a szőnyeg alá,nem 1 nem 2 két oldal szól arról hogy veszélyes üzem a kerékpár.Csak el kellene olvasni.
Ha meg annyira odavagy ,hogy vitafórum,akkor reagálj olyan postra ami vitaindító lehet...ne egy optikai technikai tuningra.
Leülök magamtól. -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Előtte érdemes kis olajjal bekenni a tüske körül a vázat majd állni hagyni ,hogy az olaj beszivároghasson és így könnyebben meginduljon a tüske.
Kalapáccsal érdemes ráveregetni nem izomból a türkére is,ez is segít a könnyebb kitekerésen. -
knifemaster
aktív tag
Urak,
keresek 2db 2,5mm-es hézagoló gyűrűt shimano hajtóműhöz.nincs valakinek elfekvőben? -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Én ezt soha nem értettem.
Adott 3 lényeges csatlakozási pont.
AZ ülés a hajtómű,és a kormány avagy stucni közepe.
A lényeg hogy megtaláljuk azt távolságot egymáshoz vagy egy külső null ponthoz képest,amikor is "létrejön az optimális üléspozíció.
Namármost ha megvan a 3 pont,akkor ésszerű keretek között ,nem tökmindegy hogy a 3 pontot hogy kötöm össze? -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Nem értem a problémád,fentebb már leírtam egy példával mit hogyan kell mérni.

A 16,5 colosváz az matematikailag 419mm magas.Ettől eltérhetnek 10mm-en belül.
de ha a legroszabbat veszem és 400mm az üléscső ,egy 400-as nyeregcsővel,aminek a hasznos csőhossza 300mm max,mert 100 mm kell a vázba,akkor is 875mm re jön ki a vége ami a 840 mm-es lábhosszodat jócskán túllépi.És akkor még nincs hozzáadva a nyereg és a csőfej.Ergo még a 350--es nyeregcső is elég. -
knifemaster
aktív tag
Belső lábhossz
Zokniban 20 cm-es terpeszben álljunk a fal mellé,
egy 2-3 cm vastag könyvet helyezzük lábunk közé, majd azt nyomjuk felfele, mintha maga a nyereg lenne. Mérjük meg a könyv gerincének földtől számított távolságát
Ebből kikalkulálhatod hogy a váz üléscsőhosszát és a nyeregcső hosszát variálva mekkora vázat rakhatsz a segged alá.Példa:
19-es váz 400 as nyeregcsővel nekem még határeset ,de jó lesz.
A belső lábhosszom~1030mm
Az üléscső 482mm
a hajtókar 175mm
a nyeregcső 300mm 400-as csőnél csak a cső
a nyeregcső fej része+a nyereg magassága 70mm összesen482+175+300+70=1027mm
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Ekkora mellényúlás nem hiszem hogy létezik,a fékkarok sem lx kategória.
Igaz ami igaz,nincs a képek között olyan,amire 100%-osan rávágnám hogy ez lx
Továbbmegyek,ezt a szettet láttam felszerelve is a boltban egy gépen.
De ne izguljál gond nincs mivel a nagykerben 3 óra alatt elhordták mindet.
S nagy eséllyel pesten ragadt a készlet. -
knifemaster
aktív tag
Ma találkoztam a korábban említett szórólappal,amin az az ominózus lx csodapack volt.
Megvizsgálva a lapot az a hidraulikus fék nem lx lesz,hanem egy szérián kívüli alivio szintü cucc.
Sajnos ingyenebéd most sem lesz,főleg hogy 3 órán belül már nem volt a nagykernél. -
knifemaster
aktív tag
A középcsapágyas rész törölve,mert nem monblokkos ezek szerint
A többi helyen csapágygolyók, golyóskosárral vagy anélkül vannak.
Szemmel azt tudod megnézni,hogy van e repedt, törött csapágygolyó,illetve a csésze amiben fut a csapágygolyó és a kónusz,mennyire van kikopva esetleg berágva.
Amúgy meg is mérhetsz 2 3 darabot sublerrel,hogy mekkora a kopás.
Egész méretek vannak többnyire , 5, 5.5 ,6, 6.5 mm stb...
Mivel nem tudni ,hogy mikor volt utoljára karbantartás és milyen mértékben azon a gépen,én élből cserélnék minden golyót újra.Ha kikelyhesedett a csésze azt is illene cserélni ,mert hiába az új csapágyazás,ha megeszi a golyókat a csésze.Na nem 4 nap alatt,de....megeszi. -
knifemaster
aktív tag
Ha valakinek van elfekvőben,bontásból átépítésből,rossz vételből megmaradt cucca az jól járhat.
A következőket keresem jó állapotban vagy újjonnan,ajándékba
-27.2/400-as nyeregcsövet
-1,1/8-os kormánycsapágyat
-600 mm egyenes kormány+100- 110 közötti stucni oversize 31.8Amit cserébe tudok adni:
2x512/800 Geil ultra 4-4-4-12 ddr2 kit
p2-p3 kategóriában egy két lap cpu sd
ház+400-as Fsp
Kézpénz -
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Szimering már nem jól tömít elereszti az olajat...talán.
-
knifemaster
aktív tag
És mi a helyzet a hajtóművekkel e téren?
2 napja kattog pattog a szamár jobboldalt mikor meghajtom kicsit.
Nem tudom eldönteni,hogy a komplett hajtás nyeklik e , vagy csak a csapágy minősége nem az igazi,amit el tudok képzelni.ez alsó holtponton hallható.
Egy integrált Deore a tettes,én meg kényelmes erőből 102 kilóval hajtogatom..a kérdés az hogy mit? -
knifemaster
aktív tag
Ahol én vettem anno kellys spiderem ott nem volt ilyen gond,mondjuk nem is 17,5"-os tömegméretet rendeletem...
Én novemberben vettem,de meridából már most akciózik egy két bolt,kellyst is láttam majd egy kilóval ólcsóbban bő 1 hónapja.Más:
Elkeveredett az egyik stoplicsavar amivel most szembesültem. Lehet ilyet kapni külön,vagy valami olcsó kiszerelésben?Ez szabványméret amúgy?Szervíroztam tegnap egy BBB szemüveget,aminek a csavarja tekeredik kifele mikor hajtogatom a szárat. Lehet ilyennel reklamálni,hogy csere?A lencse is karcos volt de ezt csak itthon vettem észre,viszont ha csere felejtős akkor megy optikushoz mert 2 hétig nem lesz bolt nyitva.
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
-
knifemaster
aktív tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman I3 Edge FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a pár szavazat is inkább elszórt random szavazatnak néz ki.Ahogy figyeltem folyamatosan a dolgokat,úgy néz ki xantomasnak lesz igaza, a részrehajlást illetőleg mindenképp.