Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
-
becuszabi
aktív tag
válasz Ariadne #10397 üzenetére
Egy régebbi BikeMag-ban volt már egy rövid cikk egy versenyről, ahol indult. Valahol az élmezőnyben végzett.
A szellemi-fizikai képességeket azért nem veszítette el (gondolom nem azzal tölti az idejét, hogy partiról, partira jár, vagy űl a kanapén...biztos sokat teker még most is)."Aki szívből él, az élből szív"
-
Xantomas
őstag
válasz venember83 #10272 üzenetére
Találtam a hajtányban patentszemet. 250 Ft volt. Vettem 2-t jelenleg egy van feleslegben.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ariadne
őstag
Jé, szóval még mindig szeret bringázni? Csodálom...
Szerintem az tényleg rossz lehet, ha valaki versenyző és kötelező edzeni meg versenyezni menni mondjuk akkor is, ha esetleg nincs olyan hangulata. Épp a határtalan szabadság a legjobb az egész bringázásban, és ez elveszhet ezzel.
Az pedig érdekes lehet, vajon mennyire tud jól teljesíteni egy klasszis outis montis versenyen. Mert hát hajtani nyilván tud mint állat hegyre fel meg hegyről le, de gondolom nincs szokva gyökeres, köves emelkedőkhöz meg lejtőkhöz, szűk kanyarokhoz, öklömnyi kövekhez. Megnézném azért, hogy teljesít."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
becuszabi
aktív tag
válasz pweisz #10394 üzenetére
Pontosan hol? Hátul deréktájon, vagy oldalt a csípőcsontok környékén?
Derékfájdalmakat a rossz a tekerési pozíció okozhatja (nem megfelelő a nyeregmagasság, vagy a nyereg-kormány távolság).
...a túl széles hajtómű is okozhat problémákat, de az inkább a comb-medence kapcsolódás környékén szokott fájni"Aki szívből él, az élből szív"
-
pweisz
senior tag
Olyannal találkozott valaki hogy hoszabb táv után fáj a csípője? Ez mitől lehet? Túl magas/magas üléstől vagy rossz tekerés technikától lehet ilyen? Vagy ez genetikai hiba
-
becuszabi
aktív tag
természetesen, csak ha mindig mindenre fel akarnánk készülni, akkor külön szervízkocsi kellene ...így is mindig kiderül túra végén, hogy mennyi felesleges cucc volt a táskákban
volt olyan túrám, ahol, az első 50-60 km-en 3 defektem volt, az azt követő többszázon pedig semmi, csak fékpofát kellett cserélni, meg láncot olajozni...3-4 kilónyi cuccot otthon lehetett volna hagyni (aztán persze volt olyan is, amikor nem úsztam meg ennyivel, de az főleg a kezdetek idején történt)
"Aki szívből él, az élből szív"
-
becuszabi
aktív tag
-
becuszabi
aktív tag
Én úgy tudom, hogy az elég vékonyka a futófelülete.
A hosszú út alatt mit értesz? Esetleg csomagokat is vinnél?
A biztonság kedvéért én egy vastagabb, vagy védelemmel ellátott futófelületű külsőt választanék.
pl. valamelyik Continental Contact-ot, vagy Schwalbe Marathon-t."Aki szívből él, az élből szív"
-
Flow
senior tag
Hosszú útra készülök, (főként aszfaltra) vennék gumit. Kinéztem egy ilyet: Maxxis Detonator 26x1.5. Vannak hátulütői?
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
tr00p3r
addikt
válasz xcbiker #10382 üzenetére
Bármikor tulajdonképpen. A héten szabin vagyok. Én általában jó korán szoktam menni tekerni, mert:
- még hűvös van
- nincs sok autós
- a család még alszik és nem tőlük veszem el az időt
- meg marad a napomA korán az olyan f5 körül van. Persze mehetünk akkor is amikor neked jó
-
xcbiker
addikt
válasz tr00p3r #10379 üzenetére
Mikor adhatom vissza a hajtóművet?
Mert nem szeretnék adósod maradni.Bár úgy néz ki a hónap végére lesz csak új hajtóművem, de Vizdi felajánoltta hogy ad addig, hogy tudjunk menni a Mátra Maratonig tekerni valamennyit.
Hétvégén el is mehetnénk majd!
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
nagyúr
válasz Dirtyz #10378 üzenetére
Mondjuk a Tour de France is vicces lenne, ha lobogó rapper bermudákban tekernének.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Manitou #10376 üzenetére
Majd még kísérletezek vele, de így van 58 cm-re a kompitól, szal határeset lehet így is.
Nem, ez az a kötegelő, amit az előző Sigma-mhoz használtam. Elég küzdelmes volt felrakni, mivel eleve a külső szár 16 cm kerületű, plusz még a hézagolás is dob rajta, mivel, ha simán a villára rakom, akkor olyan 6-7 centire van a küllőktől, nem 1.2-re. Kicsit széles az a 40, na.
Elvileg a csomagban van egy vastag, az megy a kormányra, és van 2 véknyabb, az egyik merev villához, a másik - nagyobb - telóhoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kephamos
addikt
-
Manitou
veterán
Uh, ez durván néz ki Az enyém is elég közel van már a felnihez, de nem ennyire.
Az a kötegelő az amit gyárilag adtak hozzá? Nekem volt benne 3 vagy 4 db, de nem tudtam velük mit kezdeni, én csak a sima gumigyűrűs rögzítéssel raktam rá a villa szárára.
Meg volt még egy bigyó amit szintén nem használtam fel.
Én azt úgy állítottam be, hogy addig állítgattam, amíg a város tengerszint feletti magasságát nem dobta ki. De aztán neten rákeresve is az az érték jött ki.[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz Kephamos #10369 üzenetére
Azt csak addig érzed úgy míg meg nem szokod. Mellesleg senki nem fog annak nézni benne, max ha csábosan riszálni kezded a farod férfitársaságban.
Másik... ha kellően izmos a farpofád, akkor még a női tekinteteket is vonzani fogod!
Nekem a sisak volt fura 1996-97-ben mikor versenyezni kezdtem, a városomban is csak egy-két embernek volt tökfödője. Ma meg nem indulnék bringázni anélkül. Ha mégis akkor valahogy olyan védtelennek érzem magam nélküle és nem is merek úgy menni... de ez már pszichológia.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tr00p3r #10366 üzenetére
Tiszta sor, nem vagyunk egyformák. Én csak annyit írtam, hogy én személy szerint nem tudnék iesmiben tekerni. De szerintem elég furán is hatnék a Yetimen CC-s szerelésben.
Darázzsal vigyázni kell, ismerősnek a száját csípte meg, szerencsére nem a nyelvét, de így is akkorára dagadt, mint egy Hayes fékmunkahenger.
-
tr00p3r
addikt
-
nagyúr
válasz Manitou #10364 üzenetére
Jaja, nekem is kevesebb valamivel, bár elég hülyén néz ki, hogy majdnem a felninél van. Mondjuk a sok kis belső darabka helyett vmit ki kell találnom, mert ez így irtó gányul néz ki.
A barométert királyul kalibráltam Ferihegyen, ott elég pontos légnyomás adatokat mérnek.
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #10363 üzenetére
Hát igen, az muris, de hogy jön ez ide?
-
xcbiker
addikt
válasz Hasaggymeg #10363 üzenetére
Én kb így jártam... Visegrádon
Annyi különbséggel, hogy én nem ilyennel kezdtem, meg km órám nincs.
Egyszerüen nem szakítok elég időt a bringázásra és utána a Maratonokon "csodálkozok" hogy: Nám mégy no!Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
tr00p3r
addikt
Én például már nem tudnék sima pólóban és rövid gatyában tekerni. Gondolom ez a CC-s szakág miatt van. Nem szeretem ha lóg, bevág és beleakad a ruházatom bringázás közben. Az is igaz, hogy azért van nekem is egy lazább szabású bermudám, amiben van egy kivehető betét. (Szerintem a linkelt kép erősen photoshop szagú. Nem hinném, hogy a lengyel bringások félig merev állapotban pózoltak volna egy képhez.)
Nem is említettem, hogy mikor hazafelé tekertem tegnap, már Gödön, megcsípett egy méh. Jöttem 36-38 km/h-val, amikor a bal bokámnál éreztem égető fájdalmat . Ahhoz képest, hogy úgy tudtam, hogy egyszer csípnek a méhek és azután game over nekik, 3x is megcsípett. Menetközben beszállt a cipőm nyelve alá valahogy. Közel 40-es sebességnél klassz volt kihesegetni illetve kiszedni a cipőmből. Itthon aztán ittam egy kálciumot, bár tudtommal nem vagyok allergiás a csípésre. Mára szépen bepírosodott egy 5 centis körben. Amitől nagyon tartok az az, hogy egyszer a fejem csípi meg egy darázs a sisak alatt nagy sebességnél a forgalom kellős közepén. Nem egyszer volt már, hogy berepült valami. Van bogár háló a sisakon, igaz, csak a két középső nyíláson....
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Manitou #10364 üzenetére
Amúgy nem sok (felnőtt) biciklinél van 45cm alatt a küllő a kormánytól!(Hacsak nem éppen egy fának rohantál ezerrel előtte )
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
Azt szeretem mikor valaki csúcsbicikli,márkás felszerelés,drága km.óra és puccos sisakkal kezdi a biciklizést,majd lemarad egy kissé elszántabb csepeles paraszt mögött és inkább tolja a bringát a visegrádi várhoz.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #10361 üzenetére
Aha. Attól még festhetnek röhejesen, nemde?
-
Hasaggymeg
veterán
-
nagyúr
Mondjuk én sose vennék fel, se cicanacit, se feketétől/sötétszürkétől eltérő színű kerékpáros ruházatot.
-
Ariadne
őstag
válasz bmx powa #10358 üzenetére
Igen, lány vagyok. Csak bringázáskor kedveli a pirosat, mert jó feltűnő. Messziről látni az erdőben, merre van, esetenként országúton meg pláne, eggyel kisebb esély, hogy elütik, szóval praktikus. Kivéve persze naciban. Szegény Speci gyári csapat...
Bár igazság szerint beugrott olyan ismerős, aki szokott piros naciban bringázni, de sose figyeltem a kép által kihangsúlyozott dolgokra, nem tudom, tényleg annyira feltűnő-e a valóságban."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
bmx powa
tag
válasz Ariadne #10356 üzenetére
Eddig nem figyeltem különösebben a hsz-eidet, de ebből azt szűrtem le hogy lány vagy
HA tévednék, akkor: fúúúj
Amúgy a párod miért akart mindenből pirosat?"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Andrej91
csendes tag
Sziasztok tudom ez nem hírdetési hely, de azért megkérdezném, hogy nem e érdekel valakit egy ORSZÁGÚTI BRINGA VÁZ? MALI VÁZRÓL VAN SZÓ KOLOMBUSZ CSŐBÓL VAN, A SZÍNE NEON ZÖLD NEON SÁRGA. Van még pedál is racsni is 2x7 és még talán a váltó is megvan. Ha valakit érdekel az írjon privátot. köszi előre is.
Lustaság fél egészség
-
Ariadne
őstag
válasz bmx powa #10355 üzenetére
Ez nekem egy körlevélből van meg, azzal a címmel, hogy miért is nem előnyös a piros naci - és van egy fekete mezes csapat is egy másik képen. Nekik nincs ilyen gondjuk.
Páromat ezzel mondjuk hatásosan le tudtam beszélni arról, hogy minden kerós ruházatból pirosat vegyen.mod: Azért szemrevaló a srácok némelyike, nem mondom...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
bmx powa
tag
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
xcbiker
addikt
válasz venember83 #10353 üzenetére
nem gond. BP ok.
-
xcbiker
addikt
Ha valaki vadul video-ra szeretné rögzíteni a tekergéseit: [link]
[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz venember83 #10340 üzenetére
Mikor vinnéd?
Mert onnantól rendelem meg az új XTR hajtóművemet.
tr00p3r-nek meg szeretném visszaadni a kölcsön LX-et.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
tr00p3r
addikt
Igazán nincs mit. Használd egészséggel! Remélem beválik! Nem az esztétika számít! Aztán jövőre a Szilvásváradi Maratonon élesben tesztelhetjük remélem. Ha esetleg a másik kettőre tudsz valakit szólj kérlek....
Mellesleg az Egg Beater árát felvitte az eladó 200 Euró-ra. Gondolom szólt neki valaki, hogy tulajdonképpen mit is ad el TÚL olcsón.... Azért az a 4Ti jó lett volna 36K-ért....
-
No-kia
addikt
Hello! gondoltam benézek ebbe topikba is bmx-es lévén, hát most csak annyit írnék hogy hátsó csapágy nélkül szép az élet , szval teljesen széttörtek a hátsókerékben a csapágyak és amígnem veszek új kereket addi összeraktam csapágynélkül és most tesztelem hogy egy eék mit bír így ki, eddig kotyogáson kívűl jöbb mint félig törött csapágyakkal, majd még jelentkezem a fejleményekkel
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nagyúr
válasz tr00p3r #10304 üzenetére
Férfias küzdelem volt, de működik. Sokkal nagyobb az érzékelője mint az előző Sigma-mnak, így kicsit át kellett alakítani a "hézagolást". Azt nem mondom, hogy esztétikai szempontból minden igényt kielégít, de a funkcióját betölti. Kicsit aggódtam, amikor megláttam a leírásban, hogy az érzékelő és a kompi között max 45 cm lehet a távolság, mivel a kormánytól a külsőm teteje is 50 centire van, és hol vannak még onnan a küllők... A lehető legmagasabbra raktam az érzékelőt, így most 58 centit hidal át rádiósan, remélem nem lesz gond, egyelőre szuperál. Megtudtam, hogy jelen pillanatban 29 fok van a szobámban. Köcce mégeccer!
[ Szerkesztve ]
-
becuszabi
aktív tag
válasz venember83 #10344 üzenetére
A porvédőn szokott lenni a gyártó neve és széria jelzése (a te esetedben mondjuk Pro, Comp, Logic, stb. de régebbi gyártmányoknál lehet, hogy nem volt ilyen).
Ez rendszerint elég szokott lenni, hogy utánanézz a technikai adatoknak....ha a mozgásával semmi baj (nem akad), akkor a villacserénél elég egy alapos zsírozás és kész, nem hiszem, hogy sokat kell vele foglalkozni, hogy most pontosan milyen gyártmányú is
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz becuszabi #10343 üzenetére
Kormáncsapágyról tudok valami infót szerezni szétszerelés nélkül? Mert jelenleg fogalmam sincs milyen van benne, használtan lett véve a bicikli. A felső, hézagoló gyűrű alatti, műanyag védőgyűrűn annyi szerepel, hogy Ritchey, nem tudom ez mennyire határolhatja be a lehetőségeket. Lehet, hogy semmi köze nincs a kormánycsapágyhoz, csak heccből lett pont ez a műanyag védőakármi feltéve.
[ Szerkesztve ]
-
becuszabi
aktív tag
válasz venember83 #10342 üzenetére
A kormánycsapágyak magasságát azért figyelembe kell venni, azok is ellopnak jónéhány mm-t (főleg ha hagyományos felépítésűek).
-
tr00p3r
addikt
válasz venember83 #10340 üzenetére
ha a hézagoló gyűrűre gondolsz, akkor nem kötelező. a SID ami nálam volt az 17,5 cm hosszú nyakkal rendelkezett és a vázamba pont jó volt, illetve csak egy gyűrűre volt szükség. a stucni felső csavarjának a közepénél kell legyen a villanyak tetejének. remélem érthető voltam.....
az új villám nyaka 19,5 cm asszem, így 5 db 0,5 cm-es gyűrűre volt szükségem. lásd a képen.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Nos, ismét itt vagyok, és lenne még egy elég bugyuta kérdésem. A kormányfej és a váz közé kötelező beékelni egy távtartót, vagy anélkül is lehet használni? Kérdésem azért viszonylag fontos, mert az általam megvásárolandó SID-nek a nyaka 17 cm és ezzel a hosszúsággal nem biztos, hogy be tudok ékelni egy távtartót a váz és a kormányfej közé. Lehet, hogy pont befér, de nem biztos.
Adatok:
kormányfej magassága: 40 mm
kormánycsapágyház magassága: 125 mmKöszönöm a válaszokat és a segítőkészséget, remélem érthetően fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
-
tr00p3r
addikt
válasz Tibiajax #10337 üzenetére
Nyugi. Élőben még szebb!
A sógoromnak ilyenje van. Merida TFS 700D. Terepbringa egyértelműen. CrossCountry illetve Maraton felhasználásra. Ha kéne ilyen, szólj, lehet, hogy tudok jó áron. Bár azért vagizni, és a városba kicsit drága mulatság szerintem, ha a 229K-s árát nézed.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Dirtyz #10333 üzenetére
Végignéztem a képeket, sajnálom, hogy csak ilyen messze rendeznek ilyen versenyeket, a rövid távon tuti, lehet a középtávon is indultam volna, de sajnos ekkora távolságból ez nem kivitelezhető.
Csak néztem mennyi SID és ilyen/olyan Fox villa volt a képeken, persze ezek mellett jelentős mennyiségű R7, Skareb, Tora, duke, Recon is volt, pár Lefty, öröm volt nézni a gyönyörű gépeket.
A résztvevők közül igazán írhatna valaki a logoutra egy cikket a versenyről, ha van kedve, szívesen elolvasnám.
-
tr00p3r
addikt
-
Xantomas
őstag
válasz becuszabi #10330 üzenetére
Ha még egyszer hozzá dobom az előző markolat árát ugyan itt vagyok. Ennek is kellemes a fogása, de iszonyatosan zsibbad tőle a kezem.
Tegnap mentem egy szokásos hétvégi kis túrát Bp, Csömör, Kistacsa, Kerepes, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Őbottyán, Vácrátót, Váchartyán, majd vissza. 10 percenként rázni kellett a kezem, mert annyira elzsibbadt.
Nem szeretem a szarvat, nem is szeretnék újra feltenni.
Ellenben olyan kormányt keresek, ami olyan mint a régi időfutam kormányok, ami úgy néz ki, mintha egybe lenne a szarvval, csak nem szögletes, hanem ívben van. Néhány futár bringán szoktam ilyen kormányt látni.
Ilyesmi, csak ennél sokkal ívesebb."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
becuszabi
aktív tag
válasz Xantomas #10328 üzenetére
Markolat: nem olcsó, de jó
(hétvégén tapiztam egy ilyet ...nagyon kellemes fogása van...egy hibája van, hogy zárt, így ha szarvat is akarsz a kormányra, akkor ki kell vágni a végét)[ Szerkesztve ]
-
tr00p3r
addikt
-
Xantomas
őstag
Tudnátok ajánlani kesztyűt, és puha markolatot?
A régi 1000 éves Csere Rt által forgalmazott szivaccsal, és bőrrel agyon tömködött kesztyűm megadta magát. Vettem egy Kellys és egy Decathlonos kesztyüt is, de egyik se olyan kényelmes, mindkettőben zsibbad a kezem.
Eddig zselés dirty paws markolatom volt, de mivel már szanaszét málott, valamint markolat váltóról karosra váltottam azt is cseréltem kellett, de amilyet adtak, nem jön be.
Olyat keresek, amin nincs kiszögelés, és bordázat, valamint szintén puha."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ariadne
őstag
válasz Tibiajax #10321 üzenetére
Feliratra nem emlékszel véletlenül? Az simán lehet, hogy korábbi évi, és/vagy épített bringa, vagyis így kompletten azokkal a kerekekkel nem lehet megtalálni.
Mindenesetre szerencsés módon ez egy általános felhasználásra alkalmas monti, ami alkalmas az ilyen jellegű fellángolás hatásos csillapítására. Hajlított kormányt kicsit all mountain-esebb, tehát a normál montitól a robosztus DH bringákhoz közelítő kategóriájú bringákra tesznek, hmm, de nem tudok ilyenből narancssárgát hirtelen...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz rétisün #10323 üzenetére
Azon vagyok Süni, csak baszott sok fajta van
De, mondom, amit Ariadne belinkelt, olyasmi lesz, csak komolyabb kerékkel és kormánnyal. (meg persze lehet váltoval is, de az most részletkérdés)
mod. naszóval, a linkelt bringa, de ilyen kerekekkel és ilyen kormánnyal..nna, ezt kéne összerakni, és én el is élveztem..
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #10318 üzenetére
Telókre nem igazán emlékszem, nem tűnt fel. Sztem csak elöl volt. Inkább magasabb kormánya és alacsony ülése volt..
..
#10319 Kephamos. A váz viszonylag alacsonyabb volt, de nem ilyen attrakciós/zsonglőrködős volt, ez tuti.
(#10320 Ariadne. a képen látható bicaj már alakul. A felnije (/kereke) még nem olyan, de a többi akár stimmelhet is. Mindenesetre a stilus ez volt, tehát már úton vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz Tibiajax #10314 üzenetére
Ez így még bármi lehet... Kérdés egyáltalán, hogy milyen stílusú, felhasználású bringa volt, nagy robosztus DH gép (sok a feltűnő színű), esetleg "ugrálós" bringa, vagy "normál" monti esetleg. A leírás alapján azért gondolom nem országúti volt, inkább DH gépre tippelnék.
Idei narancssárga ez ugrott be hirtelen, ez egyszerű normál monti, DH meg ugrálós gépekben nem vagyok járatos.
Viszont hiába "must have" egy adott bringa, ha te nem azt a műfajt műveled.
mod: De nagyon egyre gondoltunk mind.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
Flow
senior tag
válasz becuszabi #10316 üzenetére
Jelenleg "shock works g6" (egyátalán jól van írva?) teló van benne, de kérhetem mozzo b200-zal, vagy valami Marzocchival (sajnos én sem tudok pontosabb típusokat, gyártási évet. MEnnyi lehet az alsó/felső ára, amin el lehet adni?
Köszönöm az eddigi hzzászólásokat!
-
becuszabi
aktív tag
Hááát...tudja fene. Hiába a jól csengő név, a bringára aggatott alkatrészek középkategóriások. A bicaj besorolása (enduro) igaz lehetett akkoriban, amikor a DH-szörnyek 100-120 mm-es telóval mentek. Ma már ez kevés. Kezdő/hobbi bringának még elmenne, de ahhoz meg magas az ár.
...pedig mind az alivio, mind az stx-rc teljesen megbízható és tartós alkatrészcsalád."Aki szívből él, az élből szív"
-
xcbiker
addikt
válasz tr00p3r #10310 üzenetére
Köszi.
Rendben volt, csak az erőm nem a régi.
Eleje jól ment mondhatni... A végére elfáradtam, de küzdöttem és így egyszer sem szálltam ki a nyeregből, a frissítőket leszámítva.
Köszi a hozzájárulást az indulásomhoz!Az hiszem a Mátra Maratonig jó lenne elmenni párszor bringázni majd, mert a jelenlegi kondim elég siralmas.
-
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok,
Előre kérem, ne nevessétek ki laikusságomat, de mivel tényleg az vagyok, ezért kérem a segítségeteket.
Tegnap láttam egy kerót egy srácnál és fogalmam sincs, milyen tipus lehetett, ill. hogy egyáltalán hol/hogyan keressem meg, h mégis mennyibe fájna egy ilyen. Egyszerűen álomszép volt, ilyen musthave-kategória..
Kb.leírásom: teljesen mattfekete felni és közepesen vastag gumi, felniken egy-két márka-matrica, a váz pedig full narancssárga. enyhén görbe kormánnyal fu, tényleg ne nevessetek, nem tudok ennél okosabban írni, a viliből láttam, és annyira durván nézett ki a srác alatt a kis gép, annyira egyben volt, hogy sok sok éve téli álmot alvó bringamániám újra felszínre tört, attól a néhány mp-től.
Ha van tippetek, szívesen várom, ill. azt is, hol nézzek szét.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Szerintem sok érte.
piacter.bikemag.huwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Flow
senior tag
Üdv! Következő használt, de jó állapotú bringa kerül hozzám a napokban valószínűleg. scott g-zero fx-4. Nem érdekel valakit esetleg? Jóárasított értéken.
Ha igen, dobj egy árat priviben, hátha meg tudunk egyezni...
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz Dirtyz #10297 üzenetére
Dirtyz & raczger: persze, fájdítsátok a szívem.....
Mindenki:
van egy rakat komolyabb és kevésbé komoly sebességmérőm Sigma és Cateye eladó! A Sigma-król itt van 1-2 kép.
Adatok:
BC 2006 MHR DTS pulzusmérovel, mellszíjjalárakért keressetek privátban, bár azt sejthetitek, hogy a kiskeránál jobbra kell számítani
A Cateye-okról holnap teszek fel képet és infót.
[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
válasz raczger #10302 üzenetére
Na, gratulálok az időhöz, jól mentél Ezek szerint a frissítő után szakítottalak meg, bocs, csak éreztem, hogy megy a bringa, sorban szedtem le az embereket
Az első (aszfaltos) mászáson figyeltem a pulzusra, nem engedtem 170 fölé, meg is lett az eredménye, sokkal jobban bírtam a többi részét, pedig ott már adtam az érzésnek rendesen...
Hivatalos időt hol találtál?Védd a fákat, egyél hódot!
-
raczger
őstag
válasz Dirtyz #10294 üzenetére
A frissítő utáni felfelében még végig láttalak, de lefele nem ment nekem annyira, ugyhogy ott elhúztál! Egyébként én hiavatalosan 3 óra 8 percet mentem, aminek monhatjuk, hogy örülök . Nagyon mentél felfele amíg követtelek, de szerencsére maradt erőm a harmadik nagyobb, keményebb emelkedőre, ahol majdnem sikerült végig felmenni.
Mostanra ki is pihentem magamat, és eddig ez volt az a verseny, ami után még jól éreztem magamat, nem voltam annyira elfáradva, egyébként verseny után még a szállásunkra, Szarvaskőre fel kellett tekerniwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest