Hirdetés

Aktív témák

• tr00p3r

addikt

válasz Jorus #10360 üzenetére

Én például már nem tudnék sima pólóban és rövid gatyában tekerni. Gondolom ez a CC-s szakág miatt van. Nem szeretem ha lóg, bevág és beleakad a ruházatom bringázás közben. Az is igaz, hogy azért van nekem is egy lazább szabású bermudám, amiben van egy kivehető betét. (Szerintem a linkelt kép erősen photoshop szagú. Nem hinném, hogy a lengyel bringások félig merev állapotban pózoltak volna egy képhez.)

Nem is említettem, hogy mikor hazafelé tekertem tegnap, már Gödön, megcsípett egy méh. Jöttem 36-38 km/h-val, amikor a bal bokámnál éreztem égető fájdalmat :Y . Ahhoz képest, hogy úgy tudtam, hogy egyszer csípnek a méhek és azután game over nekik, 3x is megcsípett. Menetközben beszállt a cipőm nyelve alá valahogy. Közel 40-es sebességnél klassz volt kihesegetni illetve kiszedni a cipőmből. Itthon aztán ittam egy kálciumot, bár tudtommal nem vagyok allergiás a csípésre. Mára szépen bepírosodott egy 5 centis körben. Amitől nagyon tartok az az, hogy egyszer a fejem csípi meg egy darázs a sisak alatt nagy sebességnél a forgalom kellős közepén. Nem egyszer volt már, hogy berepült valami. Van bogár háló a sisakon, igaz, csak a két középső nyíláson.... :U

Aktív témák

Hirdetés