- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
Én például már nem tudnék sima pólóban és rövid gatyában tekerni. Gondolom ez a CC-s szakág miatt van. Nem szeretem ha lóg, bevág és beleakad a ruházatom bringázás közben. Az is igaz, hogy azért van nekem is egy lazább szabású bermudám, amiben van egy kivehető betét. (Szerintem a linkelt kép erősen photoshop szagú. Nem hinném, hogy a lengyel bringások félig merev állapotban pózoltak volna egy képhez.)
Nem is említettem, hogy mikor hazafelé tekertem tegnap, már Gödön, megcsípett egy méh. Jöttem 36-38 km/h-val, amikor a bal bokámnál éreztem égető fájdalmat
. Ahhoz képest, hogy úgy tudtam, hogy egyszer csípnek a méhek és azután game over nekik, 3x is megcsípett. Menetközben beszállt a cipőm nyelve alá valahogy. Közel 40-es sebességnél klassz volt kihesegetni illetve kiszedni a cipőmből. Itthon aztán ittam egy kálciumot, bár tudtommal nem vagyok allergiás a csípésre. Mára szépen bepírosodott egy 5 centis körben. Amitől nagyon tartok az az, hogy egyszer a fejem csípi meg egy darázs a sisak alatt nagy sebességnél a forgalom kellős közepén. Nem egyszer volt már, hogy berepült valami. Van bogár háló a sisakon, igaz, csak a két középső nyíláson....
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest