Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sztem nem lenne overkill, mert kb ilyen felhasználásra lett tervezve. A Linea PB, az overkill lenne . Persze, amit most mgy topiktárs ír, abból én már el is vetettem. Valószínű egy jó masszív ESE POD gép lesz az ideális, ahogy blaze is írja.
@Csápájev, én úgy értettem, hogy nem a vendégek csapolnak, hanem a tulaj. De most elolvastam mégegyszer, tényleg úgy írta, hogy "vagy a vendégek". Ebben az esetben viszont már biztos, hogy max ESE POD gép az, ami szóba jöhet. De én azt sem engedném meg a vendégeknek használni. -
Flashback
addikt
Azért én elmennék egy olyan helyre ahol van több E61-es gép meg mondjuk egy-két kézi (Flair, Robot, LaPavoni). Ahogy most gondolkodtam ezen Gábor alias Kalmár "mühelye" optimalis lenne erre. Szokott ilyen eseményeket rendezni?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
MPowerPH
félisten
Megittam 3 kort, erzem hogy pezseg a verem, de nem tudom abbahagyni. Nagyon ki voltam mar ehezve erre, mintha egy coffee shopban lennek, es ott hoznak a finom kavet. A gepnek indulastol egyebkent 15 perc kell, hogy keszen alljon a fozesre. Addigra mar a fej is annyira forro, hogy nem lehet tartosan hozzaerni.
A gozolo karjaval van egy kis bibi, tulsagosan also pozicioban van, igy ha fent van a kis muanyag takaro elem, akkor nem zar rendesen, mert nem tud koccanasig lemenni. Na most ezzel nem tudom mit lehet csinalni. Ugy jo, ha lepattintom az elemet, akkor egeszen a takaro lemezik, koccanasig lemegy, ugy mar zar. Lehetseges kicsit forgatni a poziciojan? Mert teljesen kiengedve meg boven van meg hely neki felul.
Ez ilyen csunyan lett visszarakva, de elvileg meg az office dolgozoi muve... Addig fel sem rakom az uj covert, mert azzal is ugyan ugy problema lenne. Latszik, hogy zart pozicioban a fedolapnak feszul. Ez benne van, ha hasznaltat vesz az ember... De szerintem orvosolhato. Gondolom le kellene kapnom az elso burkolatot rola?!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Holnap lovok videot is, bar a kep is beszedes. Ennek zart pozicioban kicsit feljebb kellene megallni, nem a burkolatnak utkozve.
Azt hiszem ha megoldom, kerek egy part refundot ezert, kicsit faragok meg abbol az arbol.Btw, valszeg ezert tort el a rajta levo gyari fedoelem. Nem zart le, mert az kitartotta, es gondolom valamelyik szakbarbar 'csakazertis' erobol lenyomta, ezzel letorve a pockoket, amik tartjak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Szerintem megtalaltam a megoldast. Vagyis a problemat...
A burkolat leszedese gondolom ugy megy, hogy eloszor a teteje, aztan a ket oldala, majd az elso burkolat? Bar jo lenne hozza rajz.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Mar vidi sem kell, megcsinaltam. Tenyleg csak a konzol... Ma megint lemertem, 15 perc kellett a gepnek az uzemmeleg allapothoz. Majd lovok egy vidit, milyen lefolyasu a mostani setup, hatha tudtok tanacsot adni, jo e vagy nem.
mester6: Uh, isten vagy, koszi. Ezt kerestem, de csak darabokat talaltam belole.
Mod: elso probalkozasra eltoltam a tejhabositast, tul magas lett a homerseklet.... De az elso linken levo vidi a legjobb, kb. eetem a lenyeget. A szog az megvan, csak azt nem ertettem, mikor kell ki es beljebb tolni a veget.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Blasius0704
tag
[Barista Hustle] videók a lockdown alatt ingyenesek voltak, nemtudom azok e még.
Update: 14 Day Free Trial*
Signup Risk Free – Cancel Any Time!
Szóval meg lehet őket nézni most is ingyen ha ledarálod 14 nap alatt[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Timemore Chestnut G1. Mar volt, hogy kozepen jott, az elejen mindig... Most nyitottam uj kavet reggel, ezzel jon igy a szelen. A fogpiszkalos kevergetest hogy erted?
Van disztributorom.... LOL, most hangosan felnevettem, mert nem tudtam, hogy az az. Meg kerdeztem is, amikor linkeltem a kepeket a kiegeszitokrol, hogy az mi a banat. Elmagyarazod, hogy az mire jo, es hogyan kellene hasznalni?Egyebkent maga az orlemeny finom, egyel alacsonyabb fokozaton mar nem nyomja ki, ha rendesen meg van tamperelve. Egyebkent az egyenes, van bent is egy karika korbe, ahhoz nezem, es a tamper teteje pont egy sikban van a pod szelevel ezzel a kavemennyiseggel.
A vizteritest neztem pod nelkul, jonak tunik. De ugye a masik kaveval nem is volt ezzel gond, szepen kozepen jott.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gyuri860213
tag
Hmm értem. Az a baj hogy kb 8 évig kézit tekertem már unom... Napi 5-6 kávét megiszom, plusz amit még a páromnak készítek. Az eureka nettóba kerülne csak, 65-ből kijönnek kb. Így sem éri meg vajon?! Plusz nálam elvi kérdés hogy 100k-t nem adok egy kézi darálóért hacsak a Livi
-
bbuffy
senior tag
Gyönyörű. Eljátszottam picit amúgy a gondolattal anno, de erősen kifosztottam volna a kasszát.
Parci, biztos ultimate a gep. A “regi” GS3 at volt szerencsém kipróbálni, hát igen...
Sztem egy allandó bannerert for free[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
soldier2
őstag
-
Koczó93
őstag
-
bbuffy
senior tag
Pár hónapja vettem. Polirozott volt. Tamperbòl amugy nálam is a sima megy. De van egy marok is. Bar azt kell mondanom, annak akkor van létjogosultsága ha teljesen fix a kv mennyisége és a szűrő. Disztributort kipróbáltam, most nem hiányzik. Ha beesik vhonnan, lehet nekifutok, de annyira nem mozgat. Sztem ez olyan mint a kábel a hifiben. 2-3%.
Bár egy jó tápkábel ugye...Ettől függetlenül a tadamm cuccok tök jók, nagy kartartós állványt is vettem, az peldául tízpontos.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
vicces1
aktív tag
Én a Kinu tengelyvéget nem barmolnám össze, az nem úgy van kitalálva.
A 1Z Presso és a Commandante inkább, ezért van úgy megoldva amit adriankooo linkelt, de szerintem nevetséges, hogy azért veszek kézit, hogy utána gépesítsem.
Ennyi erővel maradhatott volna a 'nagydög" is.(amúgy meg nem is a kart kell tekerni)
-de befejeztem ezt a témát.(#98518) sz.zs Nagy vadász vagy! kb. másnap hirdette meg a kolléga a JE-PLUS-t ahogy megvettem a Simplecity-t. (csikorgattam is a fogam, mikor megláttam) cirka 8 hónapja vártam egy ilyen vételre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest