- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus #22 üzenetére
De, tartalmazza. Nem mindet, de a Twitch előfizetést és az ingyen játékokat igen. Annyi, hogy a Twitchnél minden hónapban újra be kell állítanod a támogatást annál akit támogatni akarsz, nem újul meg automatikusan.
-
-
kicsi444
csendes tag
Én sem kaptam levelet, le is maradtam róla...
DE! Írtam az ügyfélszolgálatnak hogy most értesültem erről a lehetőségről más forrásból, mert nem kaptam emailt tőlük. Kérdeztem nincs-e rá mód hogy mint régi hűséges előfizető élhessek a kedvezménnyel?
És igen, van! Küldtek egy promóciós kódot mellyel "upgrade-elhető" Prémiumra az előfizetés, megtartva az örökös 33%-os kedvezményt. -
-
-
válasz
freeknight #30 üzenetére
Alternatív megoldásként, kizárólag korlátozott ideig, lehetőséget kínálunk arra, hogy az örökre szóló 33% kedvezményét a Max Prémium havi csomag aktuális havi árára is alkalmazza, amely idővel változhat (jelenleg 3890 Ft/hó, de a kedvezmény alkalmazásával 2590 Ft/hó). Az árak az alkalmazandó adókat tartalmazzák
Ez az új ajánlat a Max Prémium csomagra vonatkozóan 2025. március 24.-ig érhető el, és az alábbiakban meghatározott Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak rá
-
-
válasz
freeknight #28 üzenetére
Mivel limitált ideig lehet csak majdnem 4K helyett 2.5K ért Prémiumra váltani, én úgy voltam vele, hogy havonta 1 Chips ára a felár, és legalább nincs FHD-ra lekorlátozva, Amazon Fire TV Stick 4K Maxon nézem.
-
freeknight
őstag
Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy kivezették a HDR-t, már ezzel spóroltak nekem
.
Nincsen normális HDR megjelenítő a házban, és csak kiidegel, hogy a belépő szintű paneleken is erőltetik a HDR-t, nem is adnak lehetőséget a választásra.Minden másra meg ott az ncore. Netflixen és Maxon kívül már mindent lemondtam, pedig a gyerek miatt volt Disney, meg Sky is (a Nickelodeon miatt meglepően jó a gyerekeknek szóló kínálata), de már annyi lóvét kérnek be, hogy muszáj voltam szanálni. Ha a Netflix is felmegy 5ezer környékére, akkor azt is lemondom.
A Max viszont pontosan megfelelő 1850 forintért. -
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Hieronymus #22 üzenetére
Szerinted miért írtam ezt? Saját tapasztalatból. Korábban az ex Pc Gurus, most 24.hu cikkíró Bate (Birkás Péter) mostanság pedig GibbonRike csatornájára szoktam így előfizetni ilyen módon.
És természetesen a játékokat is be lehet húzni a hazai előfizetéssel is.
-
-
Max : TWD
Prime: FRTWD
Prime:
Majd pár hónap múlva magyaroknak is. Ez volt a Fear estében is. -
-
totron
addikt
A slágerízlésűeknek szerencse, mert egyébként lófütty sincs fent az értelmes tartalmakból, hiába torrentezhetünk. Néha 1-1 kevésbé fájdalmas kommersz felkerül, de zömében azok is fiatalokról fiataloknak szóló tematikájúak és kivitelezésűek. Így aki nem ebben mozog, annak duplán érdektelenek.
-
Alusky
senior tag
Amíg nem 500 Ft-ba kerül/szolgáltató addig nem fizetek egyikért sem.
TV-nek ez az egyik előnye, hogy csak egy normálisat kell megtalálnod és ugyanazt a 80 csatornát kapod, mint a másik szolgáltatóknál. Itt meg előfizetsz 3-ra és kurva élet a negyediknél fog megtetszeni valami. Közben meg olyanokon spórolnak, hogy nem veszik meg a magyar szinkront az évadokhoz, vagy nem kerülnek fel évadok vagy leveszik őket, pedig már ezer éve vannak magyarul is.
Persze nekünk nagy szerencsénk van a torrent otthoni használatának féllegalitása miatt. -
LaliPapi
tag
válasz
GoodSpeed #13 üzenetére
Értem, köszönöm. Ez nekem egy kényelmi szolgáltatás (amikor előfizettem ez volt a legkényelmesebb és gyorsabb), hogy miként fizetek. Nem gondoltam, hogy valaha ez hátrányt fog jelenteni. Szinte biztos vagyok benne, hogy volna ennek más módja is, nem kéne ez a hercehurca, hiszen az elmúlt években simán megemelték a havidíjat, ez semmi problémát nem okozott nekik, továbbá a kapott szolgáttatást is simán tudták degradálni. Ez nekem továbbra is felesleges nehezítésnek tűnik részükről.
-
-
-
LaliPapi
tag
Sziasztok,
Én is kaptam levelet, hogy válthatok feljebb örök hűséggel. Gondoltam megnézem, az előfizetést és átkattintom. Hát nem, sehol sem tudtam váltani a felületükön. Gondoltam írok az üf-nek, mert ezt is írták, hogy kellenek hozzá. Mondtam is magamban, hogy ez felesleges bonyolítása egy ilyen tranzakciónak, de nem akartam elhinni. A választ alább olvashatjátok. Úgy döntöttem, inkább hagyom a francba. Ha megoldották volna normálisan a váltást, első reakcióban biztosan felfele váltottam volna, de ekkora hercehurca után nem. Ez jó így nekik?
"Amennyiben át kíván váltani a Prémium csomagra (5 profil / 4 eszközön történő streamelés egyidőben / 100 db leöltés / 4K Ultra HD felbontás / Dolby Atmos hangzás, HDR) akkor az alábbi lehetőségek közül választhat, és a 33%-os kedvezményt is igénybe veheti.
1. opció – Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a fizetési fordulónapja 2024. március 24. előtt van.
Nézze meg a Google Play fiókjában, hogy mikor van a következő fizetési fordulónapja. Ehhez nyissa meg a Play Áruházat az Androidos készülékén. A jobb felső sarokban kattintson a kör alakú ikonra (profil). Válassza az 'Előfizetések' menüpontot. Keresse meg a listában a Maxot, majd nézze meg, hogy mikor várható a következő terhelés.
Ha a következő terhelés 2025. március 24. előtt van, akkor ott kattintson az 'Előfizetés lemondása' gombra és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Fontos, hogy ezt még a következő fizetési fordulónapja előtt megtegye, hogy elkerülje a havidíj újabb levonását.
A lemondás után a Google-nek egy emailt kell majd küldenie Önnek, amelyben megerősítik a lemondást. A szolgáltatást a kifizetett időszak végéig használhatja. A Google által küldött emailben fel lesz tüntetve, hogy pontosan mikor fog lejárni az előfizetés.
Onnan fogja tudni, hogy megszűnt az előfizetése, hogy a Max fiókba belépve, a felület üdvözölni fogja Önt a nevén, és arra fogja kérni, hogy újítsa meg az előfizetését.
Miután megszűnt az előfizetése, felhív minket a 06 80 088 453-as, ingyenesen hívható telefonszámon legkésőbb 2025. március 24-ig, és jelzi nekünk, hogy korábban Google-ön keresztüli, “Standard előtti” előfizetése volt, és szeretné igénybe venni a 33%-os kedvezményt a Prémium csomagra.
Ekkor mi telefonon keresztül végigvezetjük az előfizetés megújításának a folyamatán, és egy promóciós kód segítségével igénybe veheti majd a 33%-os kedvezményt. A kedvezmény csak a Prémium csomagra vehető igénybe, és kizárólag közvetlen előfizetés esetén.
2. opció – Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a fizetési fordulónapja 2024. március 24. után van.
Nézze meg a Google Play fiókjában, hogy mikor van a következő fizetési fordulónapja. Ehhez nyissa meg a Play Áruházat az Androidos készülékén. A jobb felső sarokban kattintson a kör alakú ikonra (profil). Válassza az 'Előfizetések' menüpontot. Keresse meg a listában a Maxot, majd nézze meg, hogy mikor várható a következő terhelés.
Ha a következő terhelés 2025. március 24. után van, akkor ott kattintson az 'Előfizetés lemondása' gombra és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Fontos, hogy ezt még a következő fizetési fordulónapja előtt megtegye, hogy elkerülje a havidíj újabb levonását.
A lemondást követően azonnal jelezze részleges (felhasználatlan napokra vonatkozó) visszatérítési igényét a Google felé az alábbiak szerint.
Nyissa meg a play.google.com weboldalt.
A jobb felső sarokban kattintson a kör alakú ikonra, és jelentkezzen be annak a Google fióknak az adatival, amelyikkel a Play Áruházban megvásárolta a Max előfizetést. Felhívjuk figyelmét, hogy a Max fiókba történő belépéshez használt email cím különbözhet a Google Play fiókban regisztrált email címtől.
Miután betöltött a Google Play fiókja, a jobb felső sarokban kattints a profil ikonra.
Válassza a 'Fizetések és előfizetések / Költségkeret- és rendelési előzmények' lehetőséget.
Kattintson a 'Hiba bejelentése' lehetőségre a Max mellett.
Válassza ki a helyzetéhez leginkább illő lehetőséget.
Töltse ki az űrlapot, és tüntesse fel, hogy visszatérítést szeretne, mert a Max a jelenlegi “Standard előtti” csomagjához már nem fogja biztosítani az összes korábbi funkciót.
Kattintson a 'Küldés' elemre.
Pár napba beletelik míg a Google elbírálja a visszatérítési igényét. Ha úgy döntenek, hogy visszatérítik Önnek időarányosan a kifizetett összeget, akkor az előfizetését azonnali hatállyal megszüntetik majd. Onnan fogja tudni, hogy megszűnt az előfizetése, hogy a Max fiókba belépve, a felület üdvözölni fogja Önt a nevén, és arra fogja kérni, hogy újítsa meg az előfizetését.
Miután elvégezte a lemondást, felhív minket a 06 80 088 453-as, ingyenesen hívható telefonszámon legkésőbb 2025. március 24-ig, és jelzi nekünk, hogy korábban Google-ön keresztüli, “Standrad előtti” előfizetése volt, és szeretné igénybe venni a 33%-os kedvezményt a Prémium csomagra.
Ekkor mi telefonon keresztül végigvezetjük az előfizetés megújításának a folyamatán, és egy promóciós kód segítségével igénybe veheti majd a kedvezményt. A kedvezmény csak a Prémium csomagra vehető igénybe, és kizárólag közvetlen előfizetés esetén. Bármilyen kérdés esetén keressen minket ismét bizalommal!" -
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
Köszi, javítottam.
Meg aktualizáltam a fejleményekkel. -
Az a baj ezekkel, hogy:
1. Rengeteg streaming szolgáltató van, nem csökken a számuk, hanem még nő is, miközben volt olyan hír is, hogy vegetálnak (ahhoz képest, még megszorítanak, és olyan lépéseket tesznek, hogy sokan nem felváltanak, hanem lemondanak)
2. Mindig akad olyan sorozat amelyik azon megy, amelynek nem vagy előfizetője.
3. Ha megrendeled mindegyiket havonta 15 000 -20 000 Ft-ba is kerülhetnek csak azok amelyek Magyarországon elérhetőek.
4. Egyre drágábbak, és folyamatosan változnak egy adott szolgáltató belül a díjak és a feltételek, az adott elofizetési prefernciák. Az Amazonnál ugye 890-röl rögtön 1900-ra módosult a havidíj. Az HBO-nál ugye névváltás után jöttek, hogy a katalógusból eltűntek saját gyártású sorozatok is végleg, pl Aranyélet, Besúgó, stb. Illetve beköszöntött a felbontás leminősítés kora is. Tegnap, amikor megláttam az emailt úgy voltam vele, hogy úgyis 2K-s monitoron nézem, de aztán ott volt ez a rész:Alternatív megoldásként, kizárólag korlátozott ideig, lehetőséget kínálunk arra, hogy az örökre szóló 33% kedvezményét a Max Prémium havi csomag aktuális havi árára is alkalmazza, amely idővel változhat (jelenleg 3890 Ft/hó, de a kedvezmény alkalmazásával 2590 Ft/hó). Az árak az alkalmazandó adókat tartalmazzák
Ez az új ajánlat a Max Prémium csomagra vonatkozóan 2025. március 24.-ig érhető el
,Szóval nem értem rá piszmogni, kb havi plusz 800 Ft kiadás itt, és havi 1900 Ft megtakarítás ott ( az Amazont mondtam le úgy, hogy bármikor megrendelhetem 1900 Ft-ért) tehát nincs benne rizikó, meg vissza nem térő lehetőség ellenben a Max féle ajánlattal.
5. Ha mindet megrendeled, hogy ne maradj le semmiről, akkor, hogy ki tudd használni még az sem elég ha folyamatosan otthon ülsz és streamelsz. Viszont ha van nagy családod, feleség meg vagy két gyerek akkor már másabb a helyzet.
6. Anno emlékeim szerint a jelszómegosztás tiltásával kezdődött (ami amúgy engem sosem érintett, de helyesnek tartottam) a NetFlix által az új korszak. De folytatódott azzal, hogy bevezették a többszintes előfizetői modellt, ahol a jó felbontásért q HDR-ért, a jobb bitrátáért extra pénzt kell fizetni. De ezt is elfogadta globálisan a világ népe.
-
Winner_hun
félisten
az egyidejű stream számát 2-ról 2-re - az első szám nem stimmel
De mindegyiknlStreaming szolgálatató -
Ed3r_X_
nagyúr
Disney+ van, meg MAX, örök kedvezménnyel. De én feljebb nem váltok, az is biztos.
Egyre kevesebb minden van fent amúgy is, ami érdekelne, 3-4 streaminget meg nem akarok fizetni. Régebben volt még Netflix is, de most ha mindegyikből értelmes minőséget szeretnék, akkor havi 15k lazán elcsúszna csak erre (és még úgy se biztos, hogy meg tudnék nézni mindent, amit szeretnék...)
-
Fall-N
veterán
Nekem sok minden tetszik az Amazonon, ott a Reacher, a Térség, Omen, American Gods, A fiúk és egy csomó sorozat. Tényleg 899 Ft-ért bestbuy volt, de csak volt, mióta ők is emeltek. Igaz még így is jóval olcsóbb, mint a Netflix.
Viszont Maxon tényleg el kell gondolkodnom, mert sosem nézem hónapok óta, csak ott az örökös HBO kedvezményem, ezért tartottam meg. Leginkább a Netflix és a Disney+ megy.
-
Fall-N
veterán
Én is felfelé váltottam. Igazság szerint nagyon nem tetszik a tendencia, amit "fejlődött" az egész. Sokkal jobban szerettem amikor még HBO GO volt. Utána jöttek a csoportos törlések, a magyar divízió megszüntetése stb. Azt, hogy összebútorozott a Discoveryvel, az annyira nem izgat, mert amikor utoljára ránéztem, akkor elég hiányosak voltak az évadok pl. OCC. Meg amúgy sem biztos, hogy kíváncsi vagyok újra amit középiskolás koromban néztem TV-ben 20+ éve.
Nálam az elsődleges a Disney+, valamiért mindig onnan nézem a legtöbb dolgot. Utána jön a Netflix és az Amazon, bár most azt szüneteltetem. A SkyShowtime van még előfozetve, 1399 Ft-ot megér az alap csomag.
Lehet a jövőben lemondom a Maxot és a SkyShowtimeot és jön a helyére az Apple+. Ott is vannak ígéretes sorik, igaz még a kínálat jóval kisebb.
-
-
Ott csak az "Ember a fellegvárban " miatt lettem előfizető évekkel ezelőtt, amikor havonta 890 Ft volt még. A másik hozzáhasonlóan szeretem tartalom a Fallout volt. A kettő között még megnéztem "A térséget " voltak olyan hónapok, amikor semmit sem néztem rajta. Ja igen, a FTWD-t is ott streameltem végig. Ameddig havonta 890 Ft volt elment úgy, hogy az ember csak várta, hátha beesik valami érdekes tartalom. Viszont havi 1900 Ft-nál már nem olyan jó buli.
Max esetében nem voltak sosem ilyen üres, várakozó időszakaim. Vannak olyan Streaming szolgáltatók is amelyeket nem is próbáltam: SkyShowtime, Apple TV.
-
-
Leszedték a West Winget, ment is az előfizu a leves e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 11+ éve vagyok HBO Streaming előfizető. Még HBO Go-nak hívták a szolgáltatást amikor kezdtem. Nekem ez volt az...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest