Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Inkább az a kérdés, Neked megér-e?
Igazából még egy faktor, amivel játszani tudsz. Nálam a kedvenc a perem nélküli IMS, második a Reneka s harmadik a LM (ami tulajdonképpen egy peremes VST). A reneka szépen mintázza a cremát, én azoknál a kávéknál szeretem, ahol kisebb mennyiségű őrleményt használok. Nálam az eredmény "direktebb" és kicsit több fanyar keserűséget hagy benne, mint az IMS, ami nálam egy kicsit balanszosabb (meg perem nélküli, vagyis nálam egyszerűbb a szűrő ki-berakás, a szűrőtartó elöblítése - részben a kényelem miatt is használom legtöbbször ezt).
Szerintem ár-érték arányban, meg első "minőségi" szűrőnek a legjobb az IMS, de ha már van pár szűrőd, és éppen nem tudsz mire költeni, játékszernek jó ez is - pláne, hogy itt a legtöbben már bőven túl vagyunk a józan ésszerűség határán.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest