Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na ettol feltem... marmint attol, h az eloredaralt tulsagosan finom szemcseju lesz.
Akkor vagy daraltatok vagy elvetem az otletet
Jelenleg egy kapszulas gepet hasznalunk (Dolce Gusto Creativa+) de az eredmennyel nem vagyok megelegedve! A parom szerint teljesen jo, de nekem az espresso nagyon nem on be szerintem koze nincs egy igazihoz. A tejporos cappuciono meg ugye onmagat minositi (bar jobb a vartnal)
Egy igazi automata gepen gondolkodom, de az ugye mar egy mas arkategoria, igy gondoltam megprobalkozok athidalni azt az idot amig osszsporoljuk a penzt egy automatara egy ilyen French pressel.
Mostmar csak talalnom kell egy helyet ahol tudjak milyen orles is kell nekem pontosan.Nem tudod veletlenul, h a Tchiboba foglalkoznak e orlessel? (az egyik baratunk rendszeresen oda jar kaveert es v.mi eszmeletlen finom! Igaz o a szemes valtozatot veszi)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest