- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PpenoO
üzenetére
Érdekes ez az IMS, ma kipróbáltam Illyvel, olyan őrlésfinomsággal amivel az automatát etetem befulladáshoz közeli állapotban. Nem robbant, nem sziszegett, komótosan lefőzte jó nagy habbal, ami el is tűnt hamar, viszont tökéletes cappuccino lett belőle. Ízre tökéletes.
Szerintem valami rugós golyós nyomásfokozóval lehetne hasonló álcrema a kotyogósokon, mint ami az automatákból kijön. A súlyszelep csak félig szolgálja ezt a célt, inkább csak eltolja a forrázás időpontját és ha jó a vízmennyiség, nem ég meg a kávé.
Off: Kóstolta már valaki crema nélkül (két kanállal leszedve) a jól bevált kávéját? Meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Villanyszerelés
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs