Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Nem mintha vártam volna bármi jót is, de ilyenkor hajt a kíváncsiság, és inkább játszom az ilyen kávékkal, mert abból is csak tapasztalatot szerzek. Ezesetben majdnem feladtam, de végül megérte vele szórakozni.
Teljesen átmelegedett gép, kar, üres szűrővel a helyén. Második felfűtési ciklus vége. Kar le, karba őröl, tömörít, kar vissza, gőzre átkapcsol 10 sec. majd csapol. Így végre eltűnt az a kellemetlen szag, az eddig a háttérből acsarkodó fura ízt pedig a csoki váltotta fel, míg a gyümölcsösség is kiteljesedett.
Messze nem egy csúcskávé, de így már nem fogom húzni a szám ha máskor ajándékba kapom.
Az előázatás már sok volt neki. Hozzáteszem, mivel félbeszakítottak, kb. 10 másdopercesre sikerült. Talán rövidebb idő még belefért volna, de így bár kissé testesebbé tette az italt, ugyanakkor a gyümölcsössége szenvedett csorbát.
(#78825) Koczó93:
Egy Delonghi EC156b-t használok. Azzal szoktam hencegni, hogy nálam olcsóbb cuccal senki sem csinál rendes kávét.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest