Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Visszajött a Graef Pivalla a szervizből (kávégépklinika). Az egy hét alatt javított gép mellé azt az írott instrukciót kaptam, hogy "A kart nem szabad túlhúzni! Újból el fog törni."
Ez nem történt meg, mivel sosem lett túlhúzva a kar, viszont a szemem előtt hajlott meg a kartartó és robbant le a túlnyomástól, amit a túl finomra őrölt kávé miatti befulladás idézett elő. Most újra használva, egérfarok lefolyás mellett elhalkul az ULKA aztán újra hangosodik, de szelep szerintem nem nyílik, ebben a gépben szerintem nincs is OPV. Ha lett volna, nem a kar robban le. Nem nagyon merem megfelelő lefolyással terhelni ezt a gépet, OPV nélkül legalábbis. Dísznek jó, kicsit drága dísz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest