- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
"sokan persze a savasságot is összekeverik a savanyúsággal, főleg akkor, ha először találkoznak vele több évtized keserűre pörkölt kávé fogyasztása után. szokni kell."
Basszus, abban a kevés esetben amikor lehetőségem volt Tbone sztéket enni, az érdekes rögtön ízlett, nem kellett szokni. A tökfőzeléket meg szokom már kaporral 53 éve de utálom, hidegen kapor nélkül meg szeretem....
Ízlésekről: eléggé el vagyok ájulva a saját magam álltal készített olaszos eszpresszótól. A családom is szereti, A lányom azóta nem is szívesen issza a munkahelyi automatásat. Ha idegeneket kínálok (pl. Vízszerelő), direkt nem szoktam nekik mondani, hogy figyeljenek oda, hogy mit isznak, de nem is szoktak mondani semmit, illedelmesen megköszönik maximum.
Na ennyit az izlésekről....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 drón szett hibátlan állapotban
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs