- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszi persze, bár nem tudom mi számít még éppen jónak és mi az ami már gázos. Ha szétkapom küldjek be egy képet és akkor tudtok segíteni szakértő szemetekkel?
Vagy van talonba pár olyan kép, ami mutatja a kukázandó darab állapotát esetleg?Köszi a linket, ez alapján indultam volna el, de sajnos a tömítések pontos méretét nem tudom.

mdav88: [#65770], karácsonykor terveztem vagy 1-2 nappal előtte, így a kiszerelés és magammal hordozás problémás, ha sima mezei tömítésekkel foglalkozó boltba nem lesz, mert akkor nem tudom "kávés" szakboltba eljutni! Ezért gondolkoznék előre...
Csápájev: [#65771], kazán felső és ennek a tömítése OKÉ, ezek megvannak, engem a többi érdekelne. Fragola képén számos további is látható, erről keresnék csak infókat.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest