Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Na, hazaérve gondoltam lefőzőm a kiönteni valót és használatkésszé teszem a Brikka-t. Leírás szerint előszőr vízzel kell (amúgy miért nincs magyar nyelvű rész? ). Lefőtt pikk pakk, de érdekes, hogy maradt benne némi víz és nem annyi jött ki, mint amennyit beletöltöttem.
Lehűlt foghatóra, mondom szétcsavarom, erre leesett a tetején lévő műanyag, amibe az ujjunkat akasztjuk felnyitáskor....
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza. 
Most fő az első kávé, ami szintén kiöntésre vár. Kíváncsi vagyok az első ihatóra.
Amúgy mikor az elején megfogdostam, nézegettem, épp írni akartam ide, hogy nem is annyira vészes a minősége.... hát de....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza.