- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
ez a lényeg. neked is, nekem is, dewlának is és mindenkinek vannak preferenciái. és egyik sem referenciapont, vagy akár csak közelítőleg valami abszolútum.
mellesleg én sem akarok versenykávét reggelire, meg délután sem. épp ezért keresem a jó kompromisszumot, például költöttem kicsit többet darálóra, hogy cserébe kevesebbet kelljen előkészülnöm (és számomra így nyer értelmet "a drága géppark után nem tökéletes előkészítés", ami másnak meg egyenlő a harakirivel). a nyitott karral kapcsolatos averzióim is ide vezethetők vissza: értem én, hogy kíméletlenül lebüntet, ha nem tökéletes az előkészítés, ergo hamarosan megtanulom, hogy muszáj szitálni, keverni, varázsolni. de én például nem azt keresem, hanem egy jó 85%-os eredményt. más meg épp a 101%-ra utazik.
fontos, hogy tudd a kereteket, tudd, hogy milyen a 101%-os versenykávé, hogy ahhoz képest milyen, amit te készítesz. de ahogy egy 6p szepsy aszú vagy egy referencia brunello sem lehet (és ne is legyen, anyagiaktól függetlenül sem) ott minden ebédnél, úgy itt is az a jó, ami már elég jó, és ez mindenkinek más. nem innám meg a saját pörijeimet, ha nem hoznának egy olyan szintet, amivel már abszolút elégedett vagyok. tudom, hogy kb. mennyit érnek a versenyskálán.
engem tényleg csak a preferencia referenciaként említése, illetve az önreferenciaként kinyilatkoztatás idegesít, de ez is azért van, mert öreg és házsártos vagyok
, mert közben tudom, hogy nem akar rosszat senki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC2 drón távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, mert közben tudom, hogy nem akar rosszat senki.