- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Itt a beigert kep.
A baloldali a gyari. Abbol a leirasok alapjan ki lehet muteni a belso muanyag reszt (bar en ezt nem probaltam ).
A jobboldali meg a nem nyomasfokozos. Ugyanugy a gyari 53mm kosar megy bele es arban is kb ott van mint a gyari uj kar.
Halkan jegyzem meg, hogy mai fejjel azt a penzt inkabb felre tettem volna a jobb gepre osszesporolt penzhez mert nem biztos, hogy van ertelme a gep ujkori aranak majdnem a felet ilyenre kolteni. Mondom ezt ugy, hogy az elkeszult kave fenyevekkel jobb mint elotte. (Bar azert kozben fejlesztes gyanant azota lett cm702 meg friss szemes kave)Az Oscar egy vizlagyito parna amit a tartalyba kell beletenni es eleg sokaig jo. Nekem is van.
A Delonghit nem ismerem. A poemia ilyen. Lehet a Delonghihoz meg sima kosarat vagy kart lehet kapni utana kell nezni vagy rakeresni, hogy "how to depressurize delonghi..."
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest