- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titusz248
csendes tag
Tegnap este vizkőtlenitettem a GC-t. Igaz az eladó irta, hogy ő is megcsinálta, de gondoltam, hátha különböző éleményen vagyunk... Igazam lett félig meddig. Szerencsére a gép belseje valószinűleg abból nem sok kosz jött ki, de ilyen gusztustalan viztartályt még nem láttam. Foltokban félcentis vizkődarabok és kb az egész tartály felülete érdes volt... Megpucoltam a vizteritőt meg a csavarokat is úgyhogy most már szép. Igy két nap után az a tapasztalatom, hogy a presszókávé valóban iható
A delonghival efelől elég erős kételyeim voltak nem is ittam csak kapucsinonak...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A delonghival efelől elég erős kételyeim voltak nem is ittam csak kapucsinonak...