Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Oké, így már érthetőbb. Bár akkor is ez az állandó irónia. Jó szakembernek tartalak, de a stílusod kicsit bicskanyitogató néha.
Igen, minden továbbfejlődik, ez az élet rendje. Amúgy mikor először megcsináltam és megosztottam veletek, már akkor mondtam, hogy legalább 3-4 méter részcsővel fogjon hozzá, aki hozzáfog.
Azt is, hogy nem ez volt az első terv, de ez maradt meg belőle. És milyen jó, hogy megosztottam, mert azóta szinte elképzelhetetlen' kis gép rézcső nélkül.
Sőt annó már az ecm-et úgy terveztem, hogy nem 6-os csővel, hanem 8 mm-el akartam megcsinálni tavaly, mert abban több víz fér el, de nem fért el a háromjáratútól, mert túl közel van, a távolabb rakása', meg túl bonyolult és költséges lett volna. Így maradt a 6-os. De a 4 dl-es bojlerhez elég a 4 méter abból is.Igen én is azt mondom, hogy így illene, ha megosztanánk egymással a dolgainkat, hisz a cél a fejlődés és az csak úgy megy, ha megosztjuk a tapasztalatainkat, fejlesztéseinket.
Tobbe, Köszi! Tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Formula-1
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs