- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Most így kapásból nem jut eszembe, hogy mi a karos gépekműködését leíró szakszó, de az alapelv hasonlít a HX-hez. A bojler nyomása nem tudom mennyit ingadozik, de a hőmérséklet ingadozás nálam 2 fok (a legtöbb creminánál 4, így gondolom ez jellemző a nyomáskapcsolók többségére). A fejhőmérő jelen esetben szerintem fontosabb, mert ha a víz hőfoka 2-4C eltérés között van, az a fejbe jutva simán egy fokon belüli stabilitást ad. Értelmét a pidnek egy karosban (és a hasonló működés miatt a HX-ben is) ott látom, hogy a kávék között könnyebben válthatsz, de a fej hőmérsékletével könnyebb játszani, az eredmény ugyanaz. Tehát jobb mint a nyomáskapcsoló (szerintem is) de a fejhőmérőt nem váltja ki, a hozzáadott érték meg kevesebb mint a bojleres gépek esetében.
Parci: olyan karos amiben tágabb a mozgástér shot térfogatban is, jeéenleg csak rugós van a piacon. Ha lesz sima kéziben akkor én is lehet kipróbálom, bár az 1:2-höz elég a Cremina, feljebb viszont már nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 drón szett hibátlan állapotban
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs