- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Én második éve használok E61 HX-et, hülyére tuningoltattam, de a PID szerintem is lényegtelen. Kb. 1X állítottam be a boiler nyomást, hogy jó legyen a hőstabilitás és a gőz, a hőmérséklet szabályozását pedig kizárólag a hűtőcsapolás hosszával oldom meg, amihez elengedhetetlen a fejhőmérő. Nélküle szerintem PID-el, vagy nélküle, de csak vaktában lövöldözés lenne, mert a boiler hőmérsékletén túl azt is meg kellene jósolni, hogy mióta van bekapcsolva, hány fokos az a pici 4 kilós fej stb. Szűkítőzve, programozható előáztatással, fejhőmérővel, rotopumpával viszont szerintem ver elég sok nagy DB gépet, (főleg ár-érték arányban) ha nem akadsz fenn a hűtőcspolás (30 másodperces) maceráján. Nálam a hőstabilitás egy dupla alatt 0.2-0.4 fok...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest