- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég hozta meg a futár a 4 személyes Brikkát. Finoman szólva sem örülök neki úgy mint ahogy vártam. A kavebolt.net-ről rendeltem. Felhívtam őket előtte és direkt megkérdeztem, hogy ez már az új fajta gyártmány-e. Kicsit értetlen és felháborodott hangnemben lett közölve velem, hogy persze...az. Szűrőre is rákérdeztem. Akkor most szólok, hogy baromira nem az. Vagy ha igen, akkor ez kutyagumi színvonal. Egy tesztjellegű vízátfőzést csináltunk. 2 helyen is csorgott ki belőle a víz... Már önmagában ezért is vissza fogom küldeni. De ezen kívül is valami hányadék munka az egész. Az alsó rész belseje olyan mint egy világháborús épületrészlet. De a helyzet kívül sem jobb. A szűrőben meg egy méretes szántás van. Persze az újakra jellemző olasz származás is hiányzik belőle.
Ha teljesen vakon rendelem még talán azt mondom én vagyok a hülye, de ha már direkt rákérdezek akkor ne már...
Volt már nálam kölcsönbe Brikka (igaz 2 személyes) de az fényévekkel jobban nézett ki használtan mint ez amit most kaptam újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest