Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Anya meglazít, magasság beállít, anya megfeszít. Mi ez ha nem kalibrálás?
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
Nem láttam még senkit a fogai közé szorított tamperrel tömöríteni,
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.