Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
vTamas35
üzenetére
az irodába a főnök szintjén az emeleten is ilyen gép van. a tipus számra nem emlékszem, de nagyon igy néz ki. és szerintem sem rossz az eszpressoja. hogy mennyire tartós és karbantartásigényes az tudja az öregördög

nekünk proliknak meg a földszinten van egy pénzbedobós förmedvény. igaz vadi új és lavazával van etetve, amit én személy szerint már próbáltam itthon és nem volt rossz....
ma megint a harioval őröltem itthon és kénytelen voltam durvábbra állitani, mert ristretto jön csak ki vele. ilyen negyed adag. a kis ikeás marok-csavarbehajtó viszont sajnos annyira gyenge, hogy nem képes megforgatni. marad a kéz kandácsolás. már ettől felébred az ember, mire leőrli a cuccost..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tegnap rendeltem hozzá egy központozó közdarabot. néhány héten belül meg kell érkeznie.
az asszony meg már ma világgá postázta volna a graefot
megtalálta a dobozát a gyerekszobában mig én csináltam tovább a fúrás-faragást-berendezést, és megjegyezte, hogy nem is fogja levinni a pincébe, mert el lesz adva 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)