Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
kávé bele, aztán őrlés. a végén paskolás. annyi van hogy én még úgy paskolom sokszor, hogy nyomom még a motornak. lehet ez a baj? a többiek hogy szedik ki a pangó őrleményt belőle?
a harióról nekem nagyon jó a benyomásom. minden kávét órával húzok mióta eszpressozok és nem mondanám, hogy nem alkalmas erre a feladatra. az is igaz, hogy eddig maximum 10x őröltem vele 15-16 grammokat. lehet nincs még el vagy bekopva. de nagyon tetszik. a teteje is már az újabb fajta szilikontető ami nem fog tönkremenni.
különben a 702-est lehet alátétezni, ezt a 800-ast nem. legalábbis nem találtam sehol erről irást. persze szerintem lehetne. megvárom a következő kofiváltást vagy esetleg tényleg levadászok valami pár napos pörit itt minálunk és persze kap még esélyt, de nem reménykedem már. ha továbbra sem lesz jó, akkor eladó lesz féláron. ajánlom figyelmetekbe!
esetleg még a szűrőm lehet ami miatt nem jó nekem ez a daráló. valaki irta már itt, hogy cserélt szűrőt és az őrleményt feljebb kellett csavarni durvább irányba. én még mindig a gyári dupla ranchiliot használom. eddig ez is megtette. mint ahogy a kávégép is. egy rossz szót nem tudok rá mondani, főleg mióta megkapta az extra "beültetéseit" fragolától. hibátlan a gép, nem is kell jobb
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest