- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Megtaláltam az adagonként darálók "szent grálját". Na jó, ez pofátlan kijelentés, úgy is mondhatjuk, van egy jó ötletem kávétárolásra. Mivel az adagonként méricskélés reggel hatkor nem vicces dolog (ha vendég van meg bolondnak néznek), időről időre elgondolkodtam arról, hogy kéne nekem a Lynn Weber féle bean cellar. Na de 70000ft-ért kicsit húzós, ezért valami gazdaságosabb megoldás kéne, és teljesen véletlenül szembejött a megoldás egy méhészeti boltban. Mondhatnám azt is, aki nyitott szemmel jár....
[link]. 15g-ra tökéletes. Ha valaki többet töm a duplába, van 50 ml-es is (az kb 22g közepes pörkölésű kávéból). Amit még tervezek, hogy a kávés zacskókról leszedett szelepeket is felszerelem egy kis ragasztó segítségével) a fedőre fúrt lyukakra, és táááádááámm
Nem egy rézcsövezés, de a világos pörkölésű babok öregedésének késleltetésére jó megoldás, és reggelente sem kell mérleget használnom. Ha megjön a szállítmány lesznek képek+tapasztalat. Nem utolsó sorban az ára 1500 ft vs 70000. Fát meg kormolok az udvaron, ha kell az eredeti Bean cellar feeling.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest