Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsolt7
csendes tag
Hú, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitába tenyerelek bele a Lelit említésével.
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek. 
Na jó, azért persze én is kutakodtam közben. Erről mi a véleményetek: http://www.ebay.com/itm/Gaggia-Classic-Espresso-Machine-and-Vario-Mahlkonig-Grinder-plus-more-/162164677364?hash=item25c1c49af4:g:qiYAAOSw6n5XqjI5
Ennyiért nekem elég jó vételnek tűnik, de van egy erős gyanúm, hogy ennél jóval feljebb fog menni az ára... szóval jó lenne valami nem aukciós oldalról származó gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Arc Raiders
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen autót vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek.