- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsolt7
csendes tag
Hú, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitába tenyerelek bele a Lelit említésével.
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek. 
Na jó, azért persze én is kutakodtam közben. Erről mi a véleményetek: http://www.ebay.com/itm/Gaggia-Classic-Espresso-Machine-and-Vario-Mahlkonig-Grinder-plus-more-/162164677364?hash=item25c1c49af4:g:qiYAAOSw6n5XqjI5
Ennyiért nekem elég jó vételnek tűnik, de van egy erős gyanúm, hogy ennél jóval feljebb fog menni az ára... szóval jó lenne valami nem aukciós oldalról származó gép.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gunner, HEAT, PC!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek.