Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Én ma sikeresen megkóstoltam az Etióp Yrgacheffe-t T&P-ben.
Maximális pont a kisasszonynak, mert nem az volt betárazva, de külön darált nekem egy kicsit, továbbá magának is főzött belőle, hogy megízlelje jól sikerült-e.
Sima presszót ittam. Találtam benne mindenféle ízt, gyümölcsöstől kezdve, erősebb kesernyésig is.
Még szokom a dolgot, így elsőre minden egy kicsit túl intenzív volt, de a hölgy azt mondta, hogy ez még darálástól függően lehet egy kicsit kevésbé gyümölcsös is, úgy akár teli találat is lehet, nekem. 
Maradt még Toobee vagy már benyakaltad mindet?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még szokom a dolgot, így elsőre minden egy kicsit túl intenzív volt, de a hölgy azt mondta, hogy ez még darálástól függően lehet egy kicsit kevésbé gyümölcsös is, úgy akár teli találat is lehet, nekem.