- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
lumija620
üzenetére
Úgy jártam, hogy egy kedves barátom a múlt héten meglátogatott, és mivel mint írtam kedves, meglepett két negyed kilós Frei kávéval.
Kínos volt a helyzet, mert úgy adta át, hogy ezeket mindjárt jól meg is kóstoljuk, pedig én már tudtam, hogy ezek biztosan nem fognak belekerülni az őrlőmbe, így azt kamuztam, hogy abban most is van kávé, amit nem tudok belőle kivenni.
De ha már annyira rápörgött arra, hogy kávézni fog, kért egyet abból, ami állítólag az őrlőmben volt, így kapott egy El Salvadort. Erről persze rögtön megállapította, hogy rettenetes, mert savanyú.
Most éppen azon töröm a fejem, hogy ha ma este meglátogat, hogyan kerüljem ki a Frei kávék megkóstolásának feladatát.
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. DSzóval kerüld messziről, mondatja velem a sznob, aki még meg sem kóstolta ezeket a kávékat, és aki a zacskón olvasottak alapján biztos benne, hogy ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. D