Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
lumija620
üzenetére
Úgy jártam, hogy egy kedves barátom a múlt héten meglátogatott, és mivel mint írtam kedves, meglepett két negyed kilós Frei kávéval.
Kínos volt a helyzet, mert úgy adta át, hogy ezeket mindjárt jól meg is kóstoljuk, pedig én már tudtam, hogy ezek biztosan nem fognak belekerülni az őrlőmbe, így azt kamuztam, hogy abban most is van kávé, amit nem tudok belőle kivenni.
De ha már annyira rápörgött arra, hogy kávézni fog, kért egyet abból, ami állítólag az őrlőmben volt, így kapott egy El Salvadort. Erről persze rögtön megállapította, hogy rettenetes, mert savanyú.
Most éppen azon töröm a fejem, hogy ha ma este meglátogat, hogyan kerüljem ki a Frei kávék megkóstolásának feladatát.
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. DSzóval kerüld messziről, mondatja velem a sznob, aki még meg sem kóstolta ezeket a kávékat, és aki a zacskón olvasottak alapján biztos benne, hogy ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy ruhás topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Temu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. D