Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ilyen volt mellettünk a kávézóba, végig ittam az összes változatot. Szerintem egyik rosszabb volt mint a másik.
Egyedül a jamaicas-ból nem ittam. Talán még a Columbia volt iható, a többi csapnivaló.A Dolce Gusto tetszett volna, de belátom, hogy ez se igazán járható út számomra.
Az üzletbe egyedül én kávéznák, komoly gépre nem ruháznék be, se hűtőre, se semmire, helyem se nagyon van ilyeneknek.
Végső esetben marad az, amit nagyon szerettem volna elkerülni: vízforraló meg vacak instant porok.
Otthon van "frankó" gépem meg hozzá több kiló lavazza. Max hozok be termoszba, de hidegen/langyosan nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- E-roller topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Svájci jellegű bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest