Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumija620
tag
Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy pörög egy ilyen fórum és ilyen színvonalon. 5 év után megadta magát hagyományos, Szarvasi kávéfőzőm...R.I.P. Így aktuálissá vált egy új gép beszerzése és elhatároztam, hogy elmozdulok egy minőségibb kávéfogyasztás felé. Belépő presszó kávéfőzők között keresgélek és most lenne lehetőségem egy Delonghi Dedica EC 680[/B-]at vennen, 43.000 HUF-ért. Ez minden tekintetben a felső határ számomra. Enné egyébként csak jóval drágábban láttam a neten.
A kérdésem az lenne, hogy jó vételnek számít-e minőség ill. ár tekintetében? Ér ennyivel többet a 20-30 ezres társainál? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest