- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbika06
újonc
válasz
fragola.6035 #31606 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül az jött le itt a hozzászólásokból, hogy éppen az x vagy y jobb. Szerintem a számára fontosabb szempontok szerint döntött. Ezen kár bosszankodni.
Példának a saját esetem: nekem eddig egy La Pavoni Professional-om volt, amit imádtam, szerintem egy remekmű ez a masina. Ám számomra volt két negatív tulajdonsága:
1, Gyakorlatilag két kávé után túlmelegszik és éget (vagy én voltam béna)
2, Az asszony nem tudott vele magának kávét főzni, és nem tudta elviselni a konyhában (szerinte úgy néz ki mint egy hurkatöltő)És ezek a szempontok alapján és a La Pavoni árában kalkulálva, rengeteg utána olvasás után vettem egy Lelit pl042. Nem tudom hogy megfogom-e bánni de szerintem a műszaki tartalmát tekintve semmivel sem rosszabb mint a GC, csak pluszba van hozzá egy épp elfogadható daráló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest