Új hozzászólás Aktív témák

• tariattila

veterán

az a baj nálunk madzsarisztániában, hogy nagyon kevesen foglalkoznak értelmes szinten kávéval....
    az a kevéske ember is marja egymást.... legyen ez üzleti érdek, vagy szakmai titkoknak vélt infók védelmezése... esetleg ízlésbeli (értelmetlen) viták....
    már nagyon sok embert hallgattam meg a témával kapcsolatban és komolyan mondom egyre kevesebbszer akarom ugyanezt... (mondják, hogy minden nézőpont kérdése s ez mennyire így van...)
    már a fórumozást is fontolgattam, hogy teljesen leépítem
    :DDD

más:
    ma hoztak egy kiló kávét, hogy reszeljem le.... na, mondom legalább halad a bejáratás és mérek is sebességet
    eszpresszótól találomra visszatekertem kicsit kotyesz irányba és 30mp-es etapokkal belecsaptam...
    egy kg kávét kicsit több mint négy menetben sikerült le'zúzni' :Y (2 perc + 5/10mp)
    elképesztő hogy tolja ki magából a kávét és, hogy milyen csendben tudja ezt csinálni....
    a major ehhez képest rakéta porszívó
    ha jól számolom akkor másodpercenként 7gr kávét tolt ki magából.... visszaállva eszpresszóra a dupla adagra való kávét kb 4mp alatt oldotta meg..... embertelen, nagyjából a majornak kétszer ennyi idő kell :U

Új hozzászólás Aktív témák