Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Összességében továbbra is a kiállítók amatőrizmusa bosszant legjobban. Kint van két La Marzocco gép, amik konkrétan szarrá égetik a kávékat, és hiába mondtuk, eltelt pár kávé, miután fogták az adást. (Az jutott eszembe róluk, hogy minek van valaki segge alatt Ferrari, ha azt se tudja, melyik a gázpedál..?) Visszatérő hiba, mi több jellegzetesség az eladók hozzá nem értése, és faragatlan (esetenként ostoba) stílusa. Most vagy el akarok adni valamit, vagy mi a f...t keresek ott?

A korábban kiváló Carraro Don Cortez éppen csak jó volt, de legalább jó. A Moak sajnos nem jött be, pedig reméltem, hogy jó lesz.
A CasMo hozta a szokott színvonalat
, a Lucky Cap-et nem kóstoltam. A Has Bean filteres semmi különös. A rum továbbra sincs fenn a térképemen. Nagyjából ennyi... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gombászkönyvek egyben
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A CasMo hozta a szokott színvonalat
, a Lucky Cap-et nem kóstoltam. A Has Bean filteres semmi különös. A rum továbbra sincs fenn a térképemen. Nagyjából ennyi...