Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem volt Anitám. Az őrlője elég szörnyű, egy Kingrinder K6 ég és föld. Én is csak azért vettem Anitát, mert a használtpiacon olcsóbban lehetett kifogni, mint az Annákat. Amúgy nem rossz gép. 57mm-es portához szinte bármit megkapsz, persze kisebb választékban, mint 58-hoz, és adott esetben drágábban. De nekem ez nem lenne kizáró ok, inkább kis kellemetlenség. Egyszerű szerkezet, mint a faék, alkatrészellátás amennyire elnéztem, van, és én magam ki tudnék cserélni rajta szinte bármit.
Amire érdemes odafigyelni, hogy voltak olyan sorozatok, amik 11bárra vannak beállítva gyárilag, és bár pofonegyszerű otthon átállítani (két csavar kicsavarásával lejön a burkolat teteje, alatta azonnal hozzáférsz a nyomásszabályzó szelephez), de általában be van ragaszta a nyomásszabályzó szelep csavarja, és nem biztos, hogy sikerül akár melegítéssel is meglazítani. Ha belefutsz egy ilyen esetbe, az szívás, a nyomásszabályzó szelep cseréje már elég macerás.
(szerencsére az enyém 9 bárra volt beállítva, mert az enyémen pont nem lehetett már állítani)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest