Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alabástrom

senior tag

válasz kmarci25 #135528 üzenetére

Nekem volt Anitám. Az őrlője elég szörnyű, egy Kingrinder K6 ég és föld. Én is csak azért vettem Anitát, mert a használtpiacon olcsóbban lehetett kifogni, mint az Annákat. Amúgy nem rossz gép. 57mm-es portához szinte bármit megkapsz, persze kisebb választékban, mint 58-hoz, és adott esetben drágábban. De nekem ez nem lenne kizáró ok, inkább kis kellemetlenség. Egyszerű szerkezet, mint a faék, alkatrészellátás amennyire elnéztem, van, és én magam ki tudnék cserélni rajta szinte bármit.

Amire érdemes odafigyelni, hogy voltak olyan sorozatok, amik 11bárra vannak beállítva gyárilag, és bár pofonegyszerű otthon átállítani (két csavar kicsavarásával lejön a burkolat teteje, alatta azonnal hozzáférsz a nyomásszabályzó szelephez), de általában be van ragaszta a nyomásszabályzó szelep csavarja, és nem biztos, hogy sikerül akár melegítéssel is meglazítani. Ha belefutsz egy ilyen esetbe, az szívás, a nyomásszabályzó szelep cseréje már elég macerás.
    (szerencsére az enyém 9 bárra volt beállítva, mert az enyémen pont nem lehetett már állítani)

Új hozzászólás Aktív témák