Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Az asszony és/vagy barátnő is tudjon espresso szerű italt magának könnyen készíteni problémakörre én is tudom ajánlani a dolce gusto újratöltő kapszulákat. Emlékszem a tavalyi bazáron is említettem ezt Krajcsi-nak.
Munkahelyre évek óta használom. 8.5- 9 grammot mérek ki előző este egy ilyenbe : [link]
Viszonylag ennyi időre jól tartja a frissességet. Daráló persze kell a történethez, Kingrinder K4-et használok egy ideje már. Az újratölthető kapszulákból időközben rájöttem, hogy a fémből készültek nem jók, elviszik a hőt, tehát műanyagot kell találni. Ez persze foodsafe műanyag nyilván...Az elkészítés csak annyi, hogy a kis tároló kaniszterből áttöltöm, utána én használok wdt-t is, majd rátömörítek 40 mm tamperrel, . [link]. Próbálom szintben egyenesen... A peremét letisztítom, hogy jobban zárjon a gumigyűrű a fedelén, lecsuk és mehet is.
Az eredmény nem teaszerű, van crema, az őrlemény finomsággal lehet játszani ugyanúgy. Mindenféle pörkölés is volt vele, és ihatatlan még a világossal sem lett. Egy elmegy szintet mindig tudott hozni úgy, hogy az irodába alkalmazkodni kellett a lehetőségekhez.
Ami tapasztalat még, hogy volt már úgy, hogy visszanyomta főzés közben a tetejét, ki lehet fogni egy ilyent is közülük, de a tömítőgyűrűjével kell akkor korrigálni, vagy cserélni. Jelenleg amit használok, már megmondani sem tudom mióta van szolgálatban a melóhelyi kávézáshoz, szóval bírják ezek hosszú távon is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szólánc.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok