Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
válasz
bako01
üzenetére
Annyira hasonló, hogy az egyik kúpos és single dose a másik síkkéses, ráadásul 54mm-es késsel és nem single dose. Biztos fújkálva közelíti... Inkább a 0DF64V-t lenne érdemes megnézni - nemcsak a single dose miatt hanem mert az most eléggé kedvelt és egy talán egy jól eltalált őrlő, ráadásul 64mm késsel...
NZ-vel van tapasztalatom. Én szeretem, imádom, le nem cserélném. Előre kimért adagot öntök bele és csak a lelkem megnyugtatásáért mérem a kijövő mennyiséget, de igazából teljesen feleslegesen. Használatban szerintem a mai napig verhetetlen, annyira egyszerű. Nem kell variálni semmit, spricc a babokra, vagy egy kiskanál vége vízbe és megkavarod vele a babokat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest