Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
Bah - úgy érzem a túlgondolás csapdájába estem, avagy segítség!
Presszó
Kéne egy őrlő amire akár asszony is rászoktatható - vagyis valami amit akár reggel 8kor álmosan is lehet üzemeltetni... így a mostani Graef-nek pakolnia kell és lehetőleg ne az legyen a megoldás, hogy single dose-oljam ki a hónapot előre ilyenekbe és nícs zéró
Encore ESP-ről indult a nézelődés - tetszett hogy univerzális és kifejezetten baráti az ára - de megy az olvasgatás lassan 2 hete, most épp a Mignon Libra-t rendeltem meg majdnem mert kényelmes és halk.... de volt közben Rocky MD és Mazzer Kony nézelődés is, meg még minden más is, szóval erősen az a gyanúm, hogy túl kezdem gondolni a dolgokat a szintemhez - ami kb ott van, hogy már tudom, hogy mennyi mindent nem tudok.
A keret 100 környéke (+/- 50 és az apró - inkább adok akár többet valami olyanért amit szívesen használunk).
Viccet félretéve, mi lenne olyan őrlő ami már értelmes, mérleg és püfölés mentes flow-t lehetne vele kialakítani, de kellemes kávét eredményez ha belövöm és asszony csak nyomkodja? -- lehet egy használt Jurát kéne venni?
Hálás köszönettel..Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest